Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Modrá obrazovka, av_md.exe

Dobrý den, mám dva dotazy, byl bych velice rád, kdyby mi mohl někdo pomoct.

1)pustím PC a ihned po spuštění uživatelského účtu mi přeblikne na sekundu modrá obrazovka a PC se sám restartuje.někdy to udělá i předtím, než se stihnu přihlásit na svůj uživatelský účet.zkoušel jsem pustit pc v poslední známe konfiguraci, ale pořád se objevuje to stejné...asi na po 20. pokus se mi to nakonec povedlo a PC mi zatím jede, nevím jak dlouho.

2)můj druhý problém se týká programu "av_md.exe". nevím co to je, jestli to je vubec program, vygooglil jsem, že je to nějaký trojan, ale nejde mi odstanit.můj firewall (outpost firewall) mi pořád vyhazuje okno s tím, zda chci povolit tomuto souboru přístup na pc.dám blokovat, nebo blokovat stále, ale po pár sekundách okno vyskočí znovu a program si nedá říct.zpomaluje mi to PC tak, že ve správci souborů vidím proces "svchost" a vytížení procesoru na 100%.

prosím, jestli má někdo podobné zkušenosti a nebo ví co s tím, prosím dejte mi vědět, byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl.nejspíš spolu ty dva problémy nějak souvisí, ale nevím jak na ně. děkuji za rady. :)

Předmět Autor Datum
Návod na odstranění třeba tady: http://comprolive.com/remove/harmful/exe/av-md-exe… poslední
karel 17.12.2009 20:52
karel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru