Avatar uživatele
anonym

Mohl by jste mě nekdo pomoct přeložit anglický text do češtiny?

Není to ukol jen si to cvičím na test. Prosím..... text je následující: I'm writing to you because I have a problem. It was my birthday last week, and I got some great presents. I was really excited and I had a great party. My problem is the present my grandma gave me. It's got a picture of a dog on the front. It's a jumper for a child. I´m 14 and I want to have cool clothes. I don´t want to wear it because I'll be really embarrassed in front of my friends. I don´t want to tell her I don´t like it, because she´ll be sad. I can´t talk to my Mum about it, because she'll be annoyed that I don't like my present. What should I do?
Doplňuji:
Děkuju moc všem, izev: pokusila bych se to přeložit ale už mě to nekdo tady v odpovědi přeložil, děkuji všem. My se učíme Should a shouldn´t, a v testu budeme mít, text a pak musíme poradit 6 větama co by měl danný člověk udělat. Můžu teda vám napsat pár vět, jestli je mám dobře, co by měla udělat k tomuto článku?
Your should tell your mum.
You should thanks his grandmother for a present. You should wear a jumper at home. už mě další věty co bych jí poradila nenapadá. je to dobře? co bych ještě mohla dát za věty abych v nich použila should shouldn´t? děkuji… :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3485 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Haničko, pomůžeme ti, ale začni sama.

Tomuto textu rozumím, přestože anglicky neumím. (Pokud mu rozumí
člověk, který má jen velmi slabé základy, určitě to zvládne každý.)

Pusť se do toho (zvládneš to!), napiš sem svůj překlad
(doplň otázku nebo do diskuze), zkontrolujeme ti jej.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Awe

Nejsem dobrá v angličtině a defakto se jí teprve učím,protože jsem se na to v mládí vysral…Ale přeložil bych to asi takto:
Píšu ti,protože mám problém.Týká se to narozenín minulý víkend,a já mám skvělé dárky.Byl/a jsem velice nadšená a byl to skvělý večírek.Můj problém je s dárkem od mojí babičky co mi dala.Je to obrázek psa na přední straně.To je pro dítě. Je mi 14 chci mít „cool“ oblečení.Já to nechci nosit, protože mi bude trapně před kamarády.Nechci jí to říct aby nebyla smutná.nechci to říct matce , protože by se bude zlobit že se mi dárek nelíbí…Co mám dělat?

Je to má lámaná angličtina,ale jestli to není úkol snad sem pomohl :D
Doplňuji:
Ten kdo to psal bude pravděpodobně nějaká holčina :D

Upravil/a: Awe

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Rafados

nato je google překaldač https://transla­te.google.cz/?hl=cs&t­ab=TT

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nevíteto?

Emh… dost jednoduchý text 🙂
Píšu ti, protože mám problém. Minulý víkend jsem měla narozeniny a dostala jsem nějaké skvělé dárky. Byla jsem opravdu nadšená a měla jsem skvělou party. Mým problémem je dárek, který mi dala moje babička. Má to vepředu obrázek psa. Je to svetr pro děcko. Mě je 14 a chci mít „cool“ oblečení. Nechci to nosit, protože mi bude opravdu trapně před kamarády. Nechci jí to říct, protože bude smutná. Nechci o tom mluvit s mamkou, protože bude otrávená, že se mi nelíbí můj dárek. Co bych měla dělat?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ivzez

Hanko,
schválně, kdo ten text přeloží líp? Awe nebo ty?

před 3485 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Awe

Jestli má alespoň nějaký základ tak určitě ona…Jak říkám to byla pouze snaha do prázdna :D

před 3485 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ivzez

Já jsem jen chtěla „postrčit“ Hanku, aby se nebála do toho pustit – soutěživost se hodí i tady. Já tomu textu sice rozumím, ale v překladu bych se zasekla u „obrázku psa na přední straně“ – chybí mi tam čeho/kde … Napadá mne nějaké tričko, ale jista si nejsem.

před 3485 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek