Avatar uživatele
zjentek

Mohl bych tímto druhem podnikání nadělat značný majetek?

Znáte tonik? Takový ten hořký nápoj. No, tak jde o ovocný a zeleninový tonik. Ovocné minerálky a později i piva, to už máme a teď myslím, že nastal pravý čas na tonic a chito. Zkusmo jsem už vyrobil bezový, třešňový a zázvorový tonik. Chuť geniální. Chci to vyrobit sériově a pojmenovat Chcito. Vím, zní to jako c*canky, ale toto bude 2L verze pro veřejnost. Pak plánuji vyrábět litrovou variaci ve skle s názvem Chitoni (čti chitony)a tato bude už pro lidi.
Myslíte, že na start na Indigogo veberu dost? Jaký máte názor?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Rokio před 2850 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Je pravda, že sladkých sraček je přes míru a těch opravdu osvěžujících pomálu. Já ty sladké skoro nekupuju, většinou právě tonik. Možná bych doplnil balení 0,5 a 0,3 l pro jednorázové osvěžení (na pumpách, stáncích, do vlaku…). O startu takové výroby nemám žádnou zkušenost, ale přeju hodně štěstí!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rokio

Nevím, jestli budeš úspěšný, ale máš originální nápad, což je velké plus a jiné společnosti to nedělají, což je také dobře. Jisté ale je, že není dobré sázet vše na jednu kartu, ale musíš diverzifikovat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě mohl by jsi tímto vydělat spoustu peněz. Musíš ale dobře zvážit. Proniknout do distribuce bez vybudované sítě neni tak snadné. Profesionální výroba ve velkém objemu taky vyžaduje poměrně dost prostředků na vybudování zařízení. Pokud se s někým spojíš, příjdeš zase o část zisků. V každém případě nový nápad a prosazení nového výrobku na trh muže být velmi zisková.
P.S. Navrhuji ti doplnění. Hned od počátku začni produkovat i verzi bez cukru pro diabetiky a pro ty, co cukr nechtějí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Všechny odvětví gastronomie mají jak v ČR tak světově značnou konkurenci, aby jsi uspěl, tak by jsi musel mít dobré marketingové schopnosti a tvůj produkt by musel být opravdu originální.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

mohl.
http://www.szpi­.gov.cz/clanek/do­tazy-podnikatelu.aspx
http://trhnapa­du.cz/investi­ce/
Nejdříve by šlo začít v malém. Nechat si natisknut (asi flexotiskem) poutavý originální obal na láhve. A pokud se to uchytí v malém..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kelley

Souhlasím s Keplerem i Drapem. Na trhu, kde se prodávají pouze přeslazené s.ačky a nebo stokrát předražená balená voda z vodovodu, máš šanci určitě velkou. Jen to dotáhnout do konce (výroba, distribuce, reklama…). Na ten zázvorový mám chuť už teď… 🙂 Jen mám trochu strach, aby ti to EU nezatrhla. Třeba v tom bude podle jejích předpisů příliš málo aspartamu :-/ Držím palce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání