Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Canon PS A4000 nejde zapnout "normální" cestou

Hezký večer,
na konci července jsem koupil mámě fotoaparát Canon PowerShot A4000, je s ním moc spokojená, problém přišel teď večer. Chtěla ho zapnout a on nereagoval.
Na zapínací tlačítko nereaguje - nezapne se, ale když vyndám a vložím zpátky akumulátor, sám od sebe naskočí do režimu prohlížení fotek, můžu se přepnout na focení, normálně s ním fotím, natáčím, prohlížím si fotky. Zmáčknu zapínací tlačítko, foťák se úplně normálně vypne a nejde znova zapnout. Co to je za zradu? Tlačítko prokazatelně funguje (foťák vypne) a když neberu v úvahu to, že se zapne po vložení akumulátoru a navíc do režimu prohlížení, tak smotné zapnutí je úplně normální.
Jestli to není nějaká hloupost, tak půjde na reklamaci, ale jelikož náladám kompaktů moc nerozumím, radši se zeptám, abych nebyl za vola.

Předmět Autor Datum
Vyřešeno, máma nechápe, že tlačítko stačí zmáčknout, nemusí ho prorvat skrz foťák až na druhou stran… poslední
Potkan007 21.10.2013 21:58
Potkan007

Vyřešeno, máma nechápe, že tlačítko stačí zmáčknout, nemusí ho prorvat skrz foťák až na druhou stranu. Tlačítko na prohlížení fotek narvala až pod ten okolní plastový kryt, takže bylo trvale zmáčklé, ale na první pohled tak nevypadalo. Foťák potom samozřejmě po vložení baterie reagoval okamžitým zapnutím a nějakým způsobem tlačítko celkem fungovalo i na vyvolání galerie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru