Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mohu s GeForce 220 současně mít zapojené dva monitory ?

Zdravím. Chtěl bych se pozeptat, zda je možné bez obav zapojit a provozovat na GeForce 220 současně dva monitory pro práci ve Windows a rozšířit tím pracovní plochu. Nikoliv za účelem hraní her. Jeden o velikosti 22 /16:10/ a druhý 15 palců ? Zároveň bych se ještě zeptal, zda třeba nejde udělat, aby jeden monitor fungoval na zmíněnou GeForce 220 a druhý byl zapojený na integrovanou grafiku v základní desce GeFroce 8300. Děkuji předem za vysvětlení.

Předmět Autor Datum
nV 220 zapojení dvou monitorů podporuje, takže lze. To druhé řešení asi nejde dedikovaná vypíná inte…
M-Pol 22.08.2011 18:41
M-Pol
OK, já měl obavy, že to je nejméně výkoná karta, aby náhodou nezahořela pod takovou zátěží. Taky aby…
Tuky 22.08.2011 18:52
Tuky
Doplním pro případné čtenáře, že mi to ve finále funguje a i se slabou grafickou kartou mi běží dva… poslední
Tuky 23.08.2011 22:40
Tuky

OK, já měl obavy, že to je nejméně výkoná karta, aby náhodou nezahořela pod takovou zátěží. Taky aby vůbec výkonem stačila, snad jsem někde slyšel, že se rozlišení dvou současně používaných monitorů sčítá a tak nevím, zda ta NV 220 na to vůbec má, aby na ní šli dva monitory.

Doplním pro případné čtenáře, že mi to ve finále funguje a i se slabou grafickou kartou mi běží dva monitory 22 a 15 palců. Na kartě se to projevilo jen mírným zvýšením teploty, kdy při zapojeném jednom monitoru byla teplota 40 stupňů a s dvěma monitory se pohybuje kolem 45 stupňů. Dokonce mi to chytře, alespoň to tak hlásí NVIDIA control panel, dává na velkém monitoru pro něj nejvhodnější rozlišení a na tom druhém menším to dává jiné pro něj optimální rozlišení. Takže dva monitory fungují i s relativně slabou grafickou kartou. Přeji pěkný den

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru