Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC - všechno je najednou hodně pomalé

Mám velký problém s mým notebookem - Asus, windows 7.
Včera jsem z mého dig. foťáku importovala soubory a obrázky do mého notebooku. Všechno šlo v pohodě, ale pak se vše najednou zaseklo, a začal mi notebook pískat. Něco v něm hlasitě šrotovalo, můj notebook se začal klepat, jako pračka, a pískalo to ještě víc. Jako by se v něm něco pos... Nešlo to ani vypnout, tak jsem to odpojila z kabelů a vyndala baterku. Pak jsem to zapla, ale nic. Tak pak po druhý, a zapínání trvalo hodinu.

Když jsem uviděla plochu, zděsila jsem se. Všechno se mi přenastavilo, všechno bylo najednou hodně pomalé, ta dolní lišta a všechna okna co byla předtím průhlená se mi přenastavila do starého stylu Klasických šedých hranatých čtverečků, ZABLOKOVALO mi to BRÁNU WINDOWS FIREWALL- nejde to spustit a nefunguje to,nejde zapnout. Mám omezené možnosti A PRÝ TO NEPODPORUJE WINDOWS 7!!! Ani se nejde připojit K SÍTI A INTERNETU a furt v tom něco píská, A prý mám jako UŽIVATEL OMEZENÉ MOŽNOSTI, ŽE NIC NEJDE! (NIKDY před tím se mi tohle nedělo, přestože jsem uživatel. /pak je zprávce, a host na tom PC)

Třeba tohle: Aktuální motiv nepodporuje prostředí Aero- Neopraveno (to je ta průhlednost) ----- Správce oken plochy je zakázán, atd.

MYSLÍTE, ŽE TAM JE NĚJAKÝ VIRUS, KTERÝ TO VŠECHNO ZAKÁZAL A ZABLOKOVAL? PROSÍM POMOZTE! Mám v tom všechny důležité složky, programy a dokumenty, a nechci, aby se mi s nimi něco stalo!

16:00 h. A teďka zase! Nechala jsem to zaplé, a přeplo se to do úsporného režimu, a najednou se zam zobrazila černá obrazovka, a zase, jakoby z toho počítače někdo ťukal! Zase v tom něco klepalo! Psalo to něco jako... Device, atd.
TOHLE NENÍ NORMÁLNÍ!
Zmena predmetu, pôvodne: Moje PC!!! SOS! (los)

Předmět Autor Datum
notebook asi odchadza do kremikoveho neba. ten pomaly windows by mohol byt safe mode, do ktoreho ti… poslední
nl12345 09.01.2012 16:08
nl12345

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru