Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mokrosuchý vysavač - dá se použít i na "bahnitou vodu"

Zdravím,
začal jsem uvažovat, že bych si do dílny pořídil nějaký ten "dílenský vysavač". Zaujal mě Karcher WD 5.600 MP (např. tady s.php). Chtěl bych se zeptat, protože s tím nemám žádnou zkušenost - dala by se tím vysávat i špinavá voda s jemným sedimentem? Jde mi o to, že když je na chatě po povodni, tak bych si mohl ušetřit hadro-kýblování a vysát to tímhle - samozřejmě nemyslím nějaké čerpání vody, já většinu vody co nevyteče sama vymetu koštětem, resp. hrablem na sníh, ale podlaha je nerovná a zůstávají "kaluže". A taky je pak nejlepší vzít wapku a barák vystříkat, ale nebaví mě to vytírání. Nejsou tam nějaké veliké nánosy bahna, ale prostě taková ta špinavá voda z řeky s jemným rozptýleným sedimentem. Šlo by to tímhle?
Díky za názory

Filip

Předmět Autor Datum
Když vezmu jako příklad prořezávání dilatací v průmyslových podlahách, odsává se betonová "kašička"…
sHpy00n 22.04.2014 13:12
sHpy00n
No jo, nějak jsem se zasekl s tím, že tyhle dotazy dávám sem, že mě nějak nenapadlo se zeptat přímo…
filuna 22.04.2014 15:07
filuna
Tohle nikdo jako reklamu brát nebude, díky za užitečnou informaci!
Kurt 22.04.2014 15:15
Kurt
Ne ne, souhlas s Kurtem. Reklamy v tom nevidim ani za mák. Stejně bych se ale snažil dobrat až ke zd…
sHpy00n 22.04.2014 16:14
sHpy00n
Ta odpověd je přímo od Karchera z Modletic, tedy přímo od zdroje ;-) poslední
filuna 22.04.2014 16:18
filuna

Když vezmu jako příklad prořezávání dilatací v průmyslových podlahách, odsává se betonová "kašička" zrovna průmyslovým vysavačem, ale profi. Ten z odkazu je hobby. Těžko hodnotit, možná by tu zátěž zvládl, možná ne. Myslím že by vhodnější položit otázku přímo výrobci/dovozci.

No jo,
nějak jsem se zasekl s tím, že tyhle dotazy dávám sem, že mě nějak nenapadlo se zeptat přímo u zdroje. Tak jsem se zeptal a dostal odpověď. Teď jen nevím, jestli to sem můžu dát, aby to nevypadalo jako reklama... No kdyby snad někdo chtěl taky vědět, tak prý to s tím jde bez problémů, jen je potřeba pak vysušit filtr. Pokud by to někdo bral jako reklamu, tak se omlouvám a nechť to admin odstraní... Nemám s výrobcem pranic společného.

Filip

Ne ne, souhlas s Kurtem. Reklamy v tom nevidim ani za mák. Stejně bych se ale snažil dobrat až ke zdroji Kärchera do republiky, nebo k autorizovanému servisu. Tohle je přeci jen prodejce, internetový.. jemu jde především o prodej a nevím jak je na tom se zpětnou vazbou - zkušenostmi od zákazníků a znáš to, "když ptáčka lapají..."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru