Předmět Autor Datum
Hmm, ODS. http://www.fixya.com/support/t468490-osd_main_cont rols_locked_unlocked_pops
karel 09.11.2010 18:21
karel
Jedná se o povolení/zakázání předních tlačítek. Pro povolení je nutné podržet tlačítko MENU po dobu…
zkusenost 11.01.2012 18:57
zkusenost
Zdravím,mám stejný problém...i když jsem tlačítko odpojil,dělá to stále.Nevíte někdo co s tím?Díky z…
naca 03.03.2012 20:03
naca
Ahoj. Hláška monitoru un/losked - zhruba po pár vteřinách, občas naskočilo menu. Monitor jsem vysál…
petr Dv 05.02.2013 22:36
petr Dv
Ja som nafrazil taktiez na tento monitor, hodne stary (190S). Nuz rozobral som kryty, cely tlacotkov…
paoravec 03.08.2014 14:53
paoravec
aj mne monitor pisal locked/unlocked asi kazdych 5 sekund a nic cez tlacitka nepomohlo. rozobral som… poslední
lamaxe 11.01.2016 21:28
lamaxe

Jedná se o povolení/zakázání předních tlačítek. Pro povolení je nutné podržet tlačítko MENU po dobu cca 10s. Funguje i pro zamknutí. Chyba může být i ve vlestním tlačítku (je stále sepnuté).

Ahoj. Hláška monitoru un/losked - zhruba po pár vteřinách, občas naskočilo menu. Monitor jsem vysál vysavačem, včetně tlačítek, na vatovou tyčinku slivovici - promazal jsem tlačítka, pak do štěrbin strčil proužek papíru, aby se lihovina prošťárla a částečně vyčistilo. Hned zapojil a hláška se neobjevuje. Problém je asi v tlačítku OK a jeho znečištění.Petr

Ja som nafrazil taktiez na tento monitor, hodne stary (190S).
Nuz rozobral som kryty, cely tlacotkovy panel som vybral a vsetky tlacitka, hlavne OSD a AUTO ( je to na panely vypisane) prestriekal som alkoholom inj. striekackou postupne, vyfukal a ide to veselo bez opakovanej hlasky dalej (OSD CONTROLS...). Nuz "chudobnejsi" ako citam vyssie to spravili slivovicou, mozno je troch mastnejsia ( obsahuje glycerinovy olej) tak bude sa asi prach lepit nadalej.
s pozdravom vsetkym Pavel

aj mne monitor pisal locked/unlocked asi kazdych 5 sekund a nic cez tlacitka nepomohlo. rozobral som ho a premeral multimetrom tlacitka. jedno z nich (menu/OK) bolo zseknute teda stale zopnute. na tlaciku som trochu podpacil pliesok a nastriekal vela kontoxu (sprej na elektroniku. postupne sa to spojazdnilo tak som pliesok trochu pritlacil lebo inak tlacitko nevyskakovalo. monitor po zapnuti mal locknute tlacidla tak som 10seknud podrzal OK a odomklo sa to. moniotor zatial ide ako ma. ak by sa to stalo znovu, zozeniem nove tlacitko a napajkujem ho tam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru