Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Multifunkčné zariadenie HP 1510 All-in-One - ako zrušiť tlač skúšobnej stránky?

Ahojte,chcel by som "dobrú radu nad zlato",čo sa týka nastavenia HP 1510.Neviem sa dopátrať v nadstaveniach k tomu,aby si tlačiareň nevyžadovala pri každom uvedení do chodu papier na vytlačenie skúšobnej stránky.Rady typu"nechať ju stále zapnutú" som už dostal,ale pri výpadku prúdu a opätovnom naskočení sme tam,kde sme aj boli.Pred časom sa mi podarilo niečo nadstaviť,že fungovalo OK,ale potom po spadnutí PC a následnom preinštalovávaní OS a software HP sa to znovu dostalo do predchádzajúceho režimu.V tých nadstaveniach som to robil náhodne,tak neviem vôbec,aký bol postup.Ak niekto máte skúsenosť a riešenie,prosím,podeľte sa o to.Problém s týmto nadstavením HP 1510 má viac kamošov.Vrelá vďaka.

Změna předmětu, původně: Multifunkčné zariadenie HP 1510 All-in-One (host)

Předmět Autor Datum
Nemám, neznám, nezkoušel jsem. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak zamezit u tiskárny HP 1510 aby při z…
karel 22.01.2008 17:56
karel
Je to přesně tak, jedná se o nedokončený proces zarovnávání hlav.
pomip 22.01.2008 18:07
pomip
Chalani,dikes za pomoc,všetko dobré. poslední
delrios 22.01.2008 20:16
delrios

Nemám, neznám, nezkoušel jsem.

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak zamezit u tiskárny HP 1510 aby při zapnutí se sama netiskla zkušební stránka?
List se ti tiskne při zapnutí tiskárny proto že jsi při prvním zapojení neseskenoval stránku, která ti vyšla z tiskárny. Je to dokonce na této stránce znázorněné, resp. je to uvedeno i v návodu. Tak tedy znovu nainstaluj a to správně - tisk - skenování = spokojenost.

http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/1053 -hp-1510-skener.html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru