Avatar uživatele
Tom.Noddy

Celebrity a jejich podniky

Víte o stránce, kde se dá zjistit, které kluby, kavárny apod. vlastní světové celebrity? (např. 40/40 Club New York – majitel Jay-Z atd.)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? fablen, anonym před 4600 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

canada.comYellow­Pages ™
ZPRÁVYOBCHODSPOR­TOVNÍZÁBAVAŽI­VOTNÍ STYLZDRAVÍCES­TOVÁNÍVýlet nápadyNástroje a tipyObecPrůvodce destinacemiTEC­HNOLOGIE

Top 10 Celebrity ve vlastnictví americké restaurace

REUTERS KOMENTÁŘE (6)

PŘÍBĚHFOTOGRAFIE (1)

Kulinářské Powerhouse se narodil, když herec Robert DeNiro spolupracuje s kuchařem Nobuyuki Matsuhisa otevřít moderní japonské restaurace Nobu v newyorské čtvrti Tribeca.
Fotografie: leták fotografie, Myriad restaurace Skupina
NEW YORK – Cestující do Spojených států chuť jídla s sidedish slávy si mohou vychutnat celou řadu celebrit, schválené restaurace doporučené webové stránky cestovní TripAdvisor ( www.tripadvisor.com )

„I když jsme zaznamenali řadu bust celebrity restaurace v posledních deseti letech, tyto slavné Restaurateurs prospívali tím, že ukazuje pevný závazek k hvězda kvalitních potravin a služeb,“ říká Christine Petersen, ředitel marketingu pro TripAdvisor.

1. Nobu, New York City, New York

V roce 1994, se narodil kulinářské Powerhouse, kdy Robert DeNiro spolupracuje s kuchařem Nobuyuki Matsuhisa otevřít moderní japonské restaurace v Tribeca. Přestože je v současné době 21 restaurací Nobu po celém světě, vlajkové lodi New York City umístění zůstane Nejlepším z nich pro svou oslnivou škálu sushi a sashimi, v kombinaci s inovativním mezi černou jako treska s miso.

2. jeden sixtyblue, Chicago, Illinois

Ačkoli basketbal ikona Michael Jordan je majitelem několika restaurací a steakhouses v New Yorku oblast větší, jeho Chicago spot je Slam Dunk s cestujícími k jejich sofistikované kuchyně. Nachází se v blízkosti smyčky West, jedinečný mezi chorizo ​​jsou plněné olihně, anglická slanina, zabalené králičí hřbet a Español hrách ravioli, a vysoce hodnocených nabídek peněženky Pro ty, kteří sledují.

3. PJ Clarke, New York City, New York

S kořeny sahající až do roku 1884, na Manhattanu hospodě PJ Clarke přivítal herec Timothy Hutton jako partner v roce 2002. Navštěvován známé tváře v průběhu let, včetně Frank Sinatra a Jacqueline Kennedy Onassis, je PJ Clarke je doporučeno pro živé atmosféře a vynikající hamburgery.

4. Ana Mandara, San Francisco, Kalifornie

Ačkoli hollywoodské hvězdy Don Johnson a Cheech Marin otevřel Ana Mandara při natáčení televizního pořadu Nash Bridges, dynamické duo je stále připojen přes jejich společné investice v tomto úspěšném Jídelna Bay Area. Nachází se na Fisherman Wharf, Ana Mandara se vyznačuje kuchyní inspirovaná rodné vesnici Chef Khai Doung of Nha Trang, včetně vietnamština dušená bůček a korobuta Mekong Delta krevety.

5. Beso, Los Angeles, Kalifornie

Při vývoji koncepce polibek slavného kuchaře Todd Français, televizní hvězda Eva Longoria, které ukázaly, že může mít své vlastní v kuchyni přidáním pár receptů do menu. Potraviny mohou pit si ji na verzi Français Avocado Guacamole Artyčok je, a zároveň se těší latinsko-inspiroval steak a mořské plody v elegantním prostředí mezi. Vzhledem k časté návštěvy z Hoopster Eva a její manžel Tony Parker s jejich slavným přátelé, je to žádným překvapením, že jeden z cestovatelů zasedli k večeři a show „Star pozorování včetně Eric Benet, Christina Milian, Ludacris a Jaleel bílé.“

6. Gladys Knight a Ron Winans "Chicken & Oplatky, Atlanta, Georgia

Inspirováno legendární Wells večeře Clubu v Harlemu, Gladys Knight, společně s ní a její přítel Ron Winans Shang Hankerson, otevřela svůj první kuře a vafle kloubu v Atlantě v roce 1997. Nyní s čtyřech místech, řetěz servíruje klasické duše, jako je jídlo a krevety Grits a Smažená zelená rajčata, navíc k jejich jmenovci smažené kuře a vafle.

7. Zoom, Park City, Utah

Díky náhodně elegantní americké kuchyně, a životního prostředí působí legenda Robert Redford Zoom Whip výborné jídlo během hry hold historii Park City. Sídlí v bývalé Union Pacific Railroad Depot, jsou cestující porazil u restaurace ročník jedinečné kouzlo a jídel, jako je teplá jalapeno krab dip, Buffalo Osso Buco a pekanové krustě, Filet ze pstruha kukuřičnou mouku.

8. Alice Cooper je město Sport Bar & Grill, Phoenix, Arizona

Skvěle Divadelní rocker Alice Cooper si historické Over-The-top osobnosti do Phoenixu sport bar a gril. Daboval „Kde Sportovci a Rock Meet“ Cooper místo ukazuje servery s „Alice Eyes“ tvář barvy a mezi pojmenované po slavných sportovců a celebrit, jako je například Tedy Bruschi, Kid Rock, a dokonce i Vanna White.

9. Cafe Zoetrope, San Francisco, Kalifornie

Nachází se v historickém objektu Sentinel v North Beach, slavný režisér a vinař filmu Francise Forda Coppoly Zoetrope Cafe pokrmů z italské kuchyně v příjemném prostoru zdobí filmu memorabilia osobně klidný. Kromě doporučení venkovní posezení, cestovní zprávy okamžitě „amore“, na kopání do speciálních domu karbanátek pizza a salát Caesar.

10. Southern Hospitality BBQ, New York City, New York

Rodák z Memphisu, Tennessee, popová hvězda Justin Timberlake nejnovější restaurace podniku přináší Southern Hospitality historických dolů Hlavní kořeny a vášeň pro grilování do New York City. Není žádným tajemstvím, že Justin je statut osobnosti lákají cestující do restaurace, ale chutné Červíci jako smažené okurky, suché rub žebra a vytáhl vepřové rádi vracet pro další.

  • iv-

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Ale nevim , ktera z nich je jeste v provozu. Take jsem jednou v NY neco podobneho hledala , ale byl tam ten jejich Grill / Bistro. ☹

  • iv-

před 4600 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek