Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Celtic Kings - nefunguje zvuk ve hře

Dobrý den

Mám nainstalovanou hru Celtic Kings : rage of war v kompletním českém jazyce včetně dabingu z cd level. Hra mi až do nedávna v pořádku jela bez nějakých problémů. Pak sem ale hru zapnul a zvuk byl ten tam. U úvodních animací a animací přímo ve hře jde zvuk opět normálně ale jakékoliv jiné zvuky jako efekty či zvuk v menu jsou vypnuté. Hra je upgradována na 1.16 což je nejnovější verze a pokoušel jsem se vyřešit problém různými způsoby jako např. zapnutí HW mixing, nastavení kvality zvuku atd. Všechyn ostatní hry jdou naprosto normálně. Jediné vodítko které sem nalezl byl v textovém log souboru a to sice chyba : DirectMusic error: REGDB_E_CLASSNOTREG.Řešení dané chyby jsem bohužel nenašel. Napadla mě kontrola přes Dxdiag ale nic nebylo nalezeno. Problém nevyřešil ani reinstall hry.

Sestava : Amd athlon 2.2 Ghz
Ram : 4024 MB + 9016 mb systémové paměti
GK : ATI Mobility radeon HD5470 512mb
OS : Windows 7 Home 64 bit
ZK : Integrovaná myslím Realtek High Definition Audio

Předmět Autor Datum
bejt tebou nezajima mně nejaky celtik kings a du hrát mafii 2 na střední detaili by si to rozjel a n…
topics.5 29.08.2012 15:25
topics.5
Čo si robil medzi tým ako ti naposledy zvuk fungoval a momentom keď si hru spustil a zvuk nešiel? Sk…
Rogalo 29.08.2012 20:21
Rogalo
Na 1. odpověď :Myslím že jsem se neptal na radu co hrát či nehrát. Samozžejmě hraju i jiné hry ale n… poslední
CKproblem 30.08.2012 12:48
CKproblem

bejt tebou nezajima mně nejaky celtik kings a du hrát mafii 2 na střední detaili by si to rozjel a nebo by sem si šel koupit gta 4 a nebo už by se stalo že si to projel fifa 12 nebo 11 ale jinak nechcu se hádat

Na 1. odpověď :Myslím že jsem se neptal na radu co hrát či nehrát. Samozžejmě hraju i jiné hry ale neznamená to že bych si nemohl zahrát to co mě baví bez ohledu na stáří hry.

A na tu 2. : Reinstaloval jsem veškeré zvukové ovladače. Jediné co by to bývalo mohlo způsobit bylo čištění registrů pomocí winmate. Každoopádně registry jsem prošel ručně a daná hodnota tam je. Ta chyba odkazuje také na dm který jsem zkusil nahradit ze staršího directu ale také to nepomohlo. Zkusím ještě pošťourat registry přímo hry jestli bych nemohl ručně zadat odkaz na hodnotu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru