Avatar uživatele
Marťas Q9

Musím vygenerovat nový certifikát EET z Daňového portálu, změnil-li jsem adresu provozovny?

Dobrý den,

musím vygenerovat nový certifikát EET z Daňového portálu, změnil-li jsem provozovnu, tzn. změnil jsem u ní adresu a tudíž mi bylo přiřazeno nové číslo provozovny? Pokladna je stále ta stejná, stejně tak DIČ i IČO a autentizační údaje.

Zajímavá 0 před 2204 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Není toto příklad otázky, který by měl být směrován někam úplně jinam, např. tam, kde se nebudou šířit nějaké neautorizované dohady, ale kde dostanete relevantní odpověď? Poskytovatel certifikátu, FÚ… ale taky UTFG… 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nemusíš! Můžeš mít i více provozoven najednou. Jak vidíš, přiřadilo ti to již jiné číslo provozovny takže ho používej a to je všechno. Staré číslo by ti v EET mělo zůstat též a jenom podle potřeby si navolíš to které používáš. Samozřejmě můžeš staré číslo zrušit. není to věc FÚ ale programu EET !! Stále platí první dvě věty.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mariii

Řeším úplně to samé, takže jsem moc ráda, že už se na to někdo ptal. Nějaké info o certifikátech EET jsem našla tady https://leeto­.cz/certificat ale ráda si počtu i zkušenosti normálních českých lidí. Jako musím říct, že i když jsem myslela, že to všechno kolem EET nezvládnu, tak bojuji statečně :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek