Avatar uživatele
Henry1660

Muzu byt „pasivnim“ clenem dvou politickych stran soucasne?

Kdyz jsem priznivcem dvou podobnych pol. stran muzu se zaregistrovat do obou, abych od obou dostaval informace, letacky, zpravy na email atd…?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Anikitos před 2245 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Teorie že jednotlivé strany si svými programy vždy jsou protiklady je absurdní. Není to tak. Je velmi běžné, a volební kalkulačky na to každoročně poukazují, že programová shoda voliče s jednotlivými stranami je prostě fuzzy logika, není to nikdy absolutní ANO / NE … s jednou stranou se shodnete v 80% témat s jinou v 83% … je celkem pochopitelné, že můžete mít potřebu účastnit se aktivně dění v obou stranách a o sporných částech programu vést diskuse. O tom kterou stranu svým hlasem zvolíte se můžete klidně rozhodnout až u volební urny. Na tom není nic špatného.

Upravil/a: anonym

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Henry1660 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Oficiálne každá politická strana má svoj program, štruktúru a pravidlá. Členom politickej strany sa spravidla stávate, ak vyznávate jej politický a sociálny program a príjmu vás za člena svojej strany. Ak chcete byť súčasne vo viacerých politických stranách, aký program vlastne vyznávate? Vypočítavo prospechársky?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

V Česku je všechno možné, okouknout být přivržencem, neb čerpat výhody a poté přeběhnout k další slibo-straně i když můj šéf má názor a je to právník, nikoliv z Turba Plzeň, nejvěrnější je velká a malá strana a ta většinou dlouhá léta funguje

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek