Avatar uživatele
andys10

Muži jaký by Vám osobně udělal radost dárek,nebo ženy poradte..

už vážně nevím co přítelovi koupit k svátku…porad­te…podobné odpovědi jako sexy prádelko atd nepotřebuji slyšet…chci nějákej milej dáteček do 1000,– kterej by udělal radost..jako každej chlap má rád auta,motorky…ale i rád vaří a sportuje…jen nemám nápad…díky..:-)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4066 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Na nové auto ani motorku to nestačí, tedy by to mohlo být něco k tomu. Případně i publikace, stejně jako k vaření. Znáš ho nejlíp, tak víš co už má či nemá.
Doplňuji:
Abych byl upřímný, vůbec by se mně nelíbilo, kdyby moje partnerka musela hledat radu na netu. Ale třeba jsem jen staromódní;-)

Upravil/a: www

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Dost originální dárek je „darovat“ mu třeba lordství. Zkus to někde tady, na netu je toho poměrně dost.
https://www.go­ogle.cz/search?q=Sta%C5%­88te+se+lordem&i­e=UTF-8&oe=UTF-8&hl=cs&clien­t=safari&redir_es­c=&ei=RrE8Uef­fMemK4ATPuoDwDQ

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Nápad Damiany se mi líbí. Nicméně nechápu, proč tak moc řešíš pouhý svátek? Dárek za tisícovku k svátku? Co potom budeš dávat k narozeninám, což je mnohem významnější datum? Neměl by takhle drahé dárky kupovat spíš přítel tobě? Nebo si ho chceš „koupit“? Jinak možností různě praktických dárečků je spousta, třeba jako řidič ocení samodržící podložku na mobil na palubní desku, potah na volant, nebo sadu nářadí či sadu gola klíčů, jako kuchař pak dobré kvalitní koření (doporučuji Rojíkovo koření, jeho „Roštěnky, Čarodějka…“), jako sportovec kvalitní rukavice či chrániče či dres.....

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Autozazitek

Když 1000 Kč přesáhnete o 500 Kč tak mu můžete koupit perfektní chlapský zážitek – jízdu ve Ferarri F458 Italia na okruhu. Automobilový zážitek by chtěl dostat každý muž, jen se o to bojí říci :)
více informací na
http://www.au­tozazitek.cz/fe­rarri-F458-italia/
Doplňuji:
správný odkaz (prsty jsou v tuhle hodinu rychlejší, než myšlenky :)
http://www.au­tozazitek.cz/fe­rrari-F458-italia/

Upravil/a: Autozazitek

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Holubdeny

Já jsem od bývalé přítelkyně dostal poukaz na erotickou masáž: https://masaze-princess.cz/ a byl to opravdu perfektní dárek. Jen je potřeba k tomu mít trošku otevřenější vztah anebo můžete vyzkoušet erotickou masáž pro páry, ta by se mohla líbit oběma.

před 1311 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
vlajan1981

Za tohle se můžu přimluvit. Taky jsem právě nedávno měla možnost vyzkoušet erotickou masáž a je to opravdová slast. Dostala jsem na to právě tip od jedné kamarádky, která na erotické masáže Praha do https://mataha­risalon.cz/cs chodí pravidelně. Určitě to vidím tak, že tam někdy v budoucnu zajdu znovu. Bylo to super. :)

Nový příspěvek