Avatar uživatele
Terryle

Myslíte nebo víte, že někdo ze zdejší komunity je homosexuál? Ovlivnilo by to váš názor na uživatele?

Podle profláklé statistiky jsou homosexuálů v populaci čtyři procenta – a vzhledem k tomu, kolik se nás tu schází, by tu tedy teoreticky někdo takový měl být. Víte o někom takovém nebo si myslíte, že někdo „zdejší“ je gay nebo lesba?
Jestli ano, PROSÍM, neuvádějte jeho jméno, neptám se KDO, ale jestli.
A co mě zajímá ještě víc: kdybyste se o někom, s kým se tu bavíte a je vám třeba podle názorů a chování sympatický, dozvěděli, že je homosexuál – změnilo by to váš názor na něj? Začali byste ho brát s odstupem, zošklivil by se vám, nebo by vám naopak přišel „zajímavější“ a začali byste se víc zajímat o některé jeho názory?

PS: NE poprvé, já to nejsem (speciálně pro Míru, kterýmu už umím číst myšlenky ;o)
A NE podruhé, k téhle otázce mě nepřivedl nikdo konkrétní tady – o nikomu nevím a o nikom si to nemyslím. Ale nevadilo by mi to, spíš naopak – komunikace s někým odlišným může být vždycky obohacující, pokud je ten člověk fajn.
A teď vy :o) Díky předem za slušný odpovědi!
Doplňuji:
ReHu:
A vlastně i jo, takovej osobní :o) pohybuju se spíš mezi mladou generací, které homosexualita povětšinou nevadí, ale vím, že tady je to namíchané a jsou tu i zástupci generace o něco dříve narozené – kteří by to mohli brát jinak. Tož mě napadlo se zeptat :o)

Jo, další reakce kdyžtak v diskusi!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, Miroslavst, BEAES, aramah, Elk, anonym, iceT, poa.li, Radak před 4816 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ReHu

Mně je zcela jedno, jestli je někdo homo, bi či hetero, jestli je bílý, žlutý nebo puntíkatý.
Záleží mi na tom, jak se chová. Potažmo píše či mluví 🙂. A podle tohoto se chovám 🙂.
Doplňuji:
Děláš výzkum, pisatelko 🙂?

Upravil/a: ReHu

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Vůbec mi to nevadí,naopak toho,kdo by se přiznal ke své orientaci bych si vážila,protože je to tady anonymní,tudíž by to nemusel dělat.Nemám s tímhle žádný problém.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

Jeden tu myslím psal, že je homosexuál, ale už je to dávno a nevím o koho šlo. Přesto mi je to úplně jedno.
Pokud mi někdo nesedí, není to právě z tohoto důvodu a klidně se může stát, že i ten co mi naopak sedí a je s ním perfektní zábava, může být právě homosexuál.
Mimochodem to není nic nakažlivého, prostě má jen jiné zájmy.
A propó :D:D když už jsi mě nakousla, ty nejsi lesbického zaměření, že? Nebo jo? :D:D
Ale ať tak či tak, je mi tu fuk nebo fuck? :D:D (nj. ta středa)
A já stoprocentně nejsem homosexuál, ale to snad každý ví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
BEAES

Mě by to určitě neovlivnilo, beru takové lidi normálně, nedělám rozdíly. Můj kadeřník je třeba také homsexuál. Vždy si spolu dobře popovídáme. Tu o nikom nevím a myslím si, že by to ani nepřiznal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Pro mě je důležitější to jaký člověk je,a ne s jakou se narodil orientací.Bohužel hodně dost jedinců si myslí,že je to dáno výchovou,ale není,s tím se člověk narodí a pak se s tím musí poprat.
Takže mě je to celkem fuk.Jestli jsem se rozvášnila,tak pardon.
A ted jinak.
Znala jsem kdysi holku,vypadala jak chlap,chovala se jak chlap,nechala se přeoperovat na chlapa,ale hodnějšího člověka aby pohledal.Další byl oblíbený DJ na naší diskotéce,taky předělaná holka,ale ten když začal hrát,tak hrál pro lidi,aby se bavili,ne pro sebe.

Třeba nedávno jsem navštívila kadeřníka,kluka co sotva vylezl ze školy,ale jak ten mě ostříhal,to teda bylo něco,u ženské jsem nikdy nebyla tak spokojená.Třeba byl,třeba nebyl jiný,mě je to u každého jedno.
Doplňuji:
venkovan-dovolím si nesouhlasit s názorem,že homosexualita je nemoc-Sexuální orientace se ve své podstatě jeví jako biologická, předurčená komplexní souhrou gentických faktorů a raného děložního prostředí, a proto sexuální orientace není osobní volbou. Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz na podporu tvrzení, že rané dětské zkušenosti, výchova, sexuální zneužití nebo jiné závažné životní události ovlivňují sexuální orientaci,[4] neexistuje rovněž žádný přesvědčivý vědecký důkaz vrozenosti a neurobiologické podstaty homosexuality. Vědecké důkazy původu homosexuality se[kdo?] považují za relevantní pro teologickou a sociální diskusi, protože podkopávají tvrzení, že sexuální orientace je volbou.[31]

Endokrionologové Garcia-Falgueras a Swaab ve své studii publikované v roce 2010 zjistili, že „mozek plodu se vyvíjí během intrauterinového období v případě muže skrze přímým působením testosteronu na vyvíjené nervové buňky nebo v případě ženy skrze absence nárůstu tohoto hormonu. Tímto způsobem jsou naše genderová identita (přesvědčení náležitosti k mužskému nebo ženskému pohlaví) a sexuální orientace naprogramovány či organizovány do struktur našeho mozku, když jsme ještě v děloze. Neexistuje žádný náznak, že by genderovou identitu nebo sexuální orientaci ovlivňovalo sociální prostředí po narození.“[

z wikipedie

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

Ne, o nikom nevím. Pokud je dotyčný slušný, milý, fajn apod., nezáleží na tom, zda je homosexuál nebo ne.
Možná bych se na něho trošku dívala a vnímala ho jinak, ale ne nijak špatně.

Musím přiznat, že tuto otázku jsem dnes chtěla pokládat také, ale nebyla jsem si jistá, jak by si to ostatní vyložili ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Neznám nikoho, nebo o tom nevím a je mi to fuk.Když je to slušný člověk tak vo co GO!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lisbeth

Mně by to nevadilo rozhodně. Několik takových lidiček jsem i v životě poznala.
Ale kdyby byl můj syn gay a nebo dcera lesba, tak bych hodně plakala..... Ale můj vztah by se z mé strany k nim nezměnil.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

O nikom takovém Terryle nevím a kdyby ano tak bych to na něj neřekla.
A kdybych se o něm nebo o ní dozvěděla že je homosexuál určitě bych s ním-ní kamarádství neukončila.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elk

Jednak to nevím a ani mě tahle myšlenka nenapadla a za druhé mi to nevadí na ni v mém okolí o nikom nevím a i kdyby, tak jse mi to jedno, oni za to nemůžou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Radak

Vzhledem k tomu, že si tady povídáme, ale nesexujeme, je mi to jedno. Myslím, že tady se hodnotí kvalita člověka jinak, než podle sexuální orientace. A upřímně, možná, že by to tu někdo takový mohl oživit jiným pohledem na život a na věci kolem nás.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Neděs mne. Mám toho dost, když se s nimi setkám nechtěně v přírodě, na veřejných záchodcích nebo když na mne promluví z obrazovky. A ještě přemýšlet nad tím kdo je a není za monitorem.
Z některých to přímo sálá a to se mi ježí i chlupy na botách.
Pokud je homosexualita za zdmi, je to záležitost těch dvou. je to vlastně nemoc. Ale když se s nimi setkám na veřejnosti při jejich intimních aktivitách, dobře mi není. Ale není mi dobře ani když musím „překročit“ v akci dvojici nestejného pohlaví.
A otázka byla myšlena jen k vztahu muže k muži a nebo i ženy k ženě?

Doplňuji:
Pro iceT:
Nemoc jsem myslel ve smyslu, že je to některým liden dáno předem od přírody. Někteří píši úmyslně protože nevím jestli někteří jedinci nejsou schopni se sami o své vůli jednopohlavně orientovat (mnohaletý pobyt ve vězení apod.)

Upravil/a: venkovan

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

A co je komu do toho !!!
Zejména na veřejném fóru.
Bude sčítání lidu napíšetete to tam také co jste ? včetně náboženského vyznání. Na jedné straně se rozčilujete že se uvádí rodné číslo a na druhé by vás zajímala sexuální orientace!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

odpoveď 1: ano
odpoveď 2: nie
PS.
Ak ja mám svoj názor, to neznamená, že iný nemôže mať tiež svoj názor…
PS2.
pekné odozvy… 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Je zajímavé,jakou dotaz vyvolal odezvu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Posunovač

Mě nevadí gayové ale spíše mi vadí když se někdo chová hnusně.Můj táta by gaye střílel.Myslím že je to blbost jsou to přeci normální lidi nic neudělali ale akorát mají jinou orientaci to je toho.Ale kvůli tomu je nemusí považovat jako lidi který sem nepatřejí.

před 4804 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Radak

Já se právě dívám na film „Mravnost nade vše“, hi,hi,hi!!!

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

neviděla jsem, ale název se fakt hodí :o) pěkný pokoukání!

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

LISBETH:
Že byste byla smutná, kdybyste se to dověděla o vlastním dítěti, to se vůbec nedivím. Přece jenom, každá maminka se asi těší, až bude babička a bude mít vnoučátka a to u homosexuálních párů může být problém. A člověk má pak prostě složitější život, což si pro své dítě nepřeje žádná máma… Hlavní je, že byste ho pořád měla ráda!

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

VENKOVAN:
otázka je myšlena na muže-muže i ženy-ženy, homosexuálové jsou obojí (homosexuálka zní fakt divně :o). A dost vás chápu, taky zrovna nemám ráda vášnivé dvojice, které si veřejně projevujou náklonnost – ať jsou to chlapi, ženské nebo chlap a ženská. Přijde mi to takový trošku dost bezohledný vůči okolí.

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Miroslavst

Dnes mi bylo sděleno, že jsem zvědavý jak surikata. Ale moje otázka nebyla zodpovězena, že jo tery :D:D

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

tvoje otázka byla zodpovězena, ještě než byla položena! Teď si můžu jen lámat hlavu, jeslti by byla položena, i kdybych na ni předem neodpověděla…
Jak je zvědavá surikata, to nevím, ale jestli je (a že tak vypadá), tak TY budeš určitě ještě víc! Ale šak co, surikata vypadá jako milý a sympatický zviřátko… :o)))

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
iceT

A prosím,ako vyzerá zvedavá surikata?

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Miroslavst

Ice takto vyzerá surikata:
http://www.vej­nar.com/zoo/su­rikata.jpg
ale ja som lenivý ako ta voš, tak vyzerám takto: :D
http://tic.jih­lava.cz/Vismo­Online_Action­Scripts/Image­.aspx?id_org=100399&id_­obrazky=2044&da­tum=2.6.2008+13%3A4­1%3A10

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

ta lenivá… to nejseš ty, to jsem já!! :o)
Tu bych si měla vytisknout a dát na dveře.
Nebo ji vytisknu, obkreslím nalepovacíma barvičkama na sklo a nalepím na dveře bratrovi… :oD

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
iceT

Tož to potom áno,síce viem ako vyzerá surikata,ale taků lenivů som eště nevidela.Moc pekné fotky:-)

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Terryle

ako Miroslavst predsa ;o)

před 4816 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek