Avatar uživatele
Rokio

Myslíte si, že dvacet minut procvičování za den na stránce Testpark.cz a Testynanic.cz mi do života něco dá?

Plánuji se na těchto stránkách dvacet minut denně vzdělávat do konce prázdnin. Myslíte si, že je to prospěšné? Podle mě si tím rozšířím kulturní rozhled.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2850 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Můžeš udělat třeba 100 různých testů a ve většině uspět, ale pak doporučuji to i zkusit uplatnit to i v praxi, aby to vše pak mělo nějaký skutečný smysl. Rozhodně si testy udělej a je to pořád lepší, než někde lelkovat nebo se nudit. Pokud to zařídíš do denní rutiny, tak jenom dobře pro tebe. Pokud odbočím, tak spousta slavných, úspěšných a bohatých a především spokojených lidí i těch kteří pomáhali ostatním lidem a podporovali je, tak třeba žádné testy ani nepotřebovali. Tím tě nechci odradit a pokud věříš tomu, že ti pomůžou, tak si je dělej. Mě pomohly třeba testy angličtiny zde: http://www.aj­slovicka.cz/tes­ty.html

Anglická slovíčka

… vám pomohou vybudovat a také udržet si rozsáhlou anglickou slovní zásobu.

Nezáleží přitom na vaší úrovni pokročilosti, ale pouze na vašem odhodlání systematicky na sobě pracovat a dosáhnout reálných výsledků.

Systém obsahuje 23281 slovních párů a 1947 frází a dosahuje cca 95% pokrytí slovní zásoby předních informačních zdrojů jako je Wikipedia, BBC, CNN, apod.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ano, je to prospěšné. Pravidelným tréningem si rozšíříš všeobecný přehled

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek