Avatar uživatele
Kepler

Myslíte si, že nová dohoda EU s Tureckem je dostatečná pro řešení uprchlické krize?

Nebo by to mělo pokračovat v podobě radikálnějších řešení, např. hromadné deportace již proniknuvších běženců ze všech států EU? Nebo by bylo možné i nějaké kompromisní řešení?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, Drap, zzzzz před 2960 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Dohoda nic neřeší. Pokud půjde vše dobře, tak během roku přibude vEU milion dalších uprchlíků, když to půjde špatně, tak jih přijde 5 milionú, Turecku zaplatíme 300 miliard a požadují dalších 300 miliard. Kromě toho budeme platit Řecku a i dalším státům na Balkáně. Když nepočítám sociální dávky pro migranty ubytování, zvýšené náklady na policii, kriminály a další, tak si celá Evropa bude pořádně muset utáhnut opasky. A nikde neni záruka, že to takto dopadne. Skutečnost bude zřejmě podstatně horší

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nerevarin

Řekl bych, že není. Bude to horší a horší, toto jsou jen kličky. Turecko, resp. její politika je politika hadů a hráčů na obě strany. A uvědomme si, že ve hře je i příprava bezvízového styku pro turky s EU, takže ikdyby se támhle někde podchytilo pár uprchlíků, zhruba na podzim se sem začnou valit sami turkové a bůhví kdo ještě. Turecko je pro mě osobně dost problémová země. Tlačej se do sýrie, provokujou rusáky a dělají ramena, protože jsou v NATO. A ještě budou vydírat EU a požadovat další a další prachy. No to je prostě v háji, ať se na mě nikdo nezlobí. Můj názor, rád si přečtu další a třeba se pletu, nevím.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
AmazedWolf

Unie doplácí za své neschopné politiky, jen sedí na prdeli a čekaj, než se to nějak vyvrbí, šmejdi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
konemy

Ne.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek