Avatar uživatele
hady17

Myslíte si, že pan Zeman udělí milost Kajínkovi?

Jaký máte na tuto kauzu názor? Zaslouží si Jiří Kajínek milost, nebo by měl zůstat nadále ve vězení?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 2585 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Názor nemám, neb neznám podrobnosti onoho případu, znám to pouze ze sdělovacích prostředků a to je málo. Prezident v rámci předvolebního populismu milost jistě udělí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nemyslím si o tom nic. Zda si milost zaslouží nebo ne, nikdo z nás objektivně neposoudí, neznáme všechny okolnosti. Udělení milosti je pouze na rozhodnutí prezidenta.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Předjímat jednání pana prezidenta nebudu.

Ale Kajínek by si zasloužil důkladné prošetření případu.
A pokud možno skutečnými vyšetřovateli, nikoliv břídily.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JájsemRaibek

Po volbách mě můžete peskovat, ale jinak si myslím, že milost udělí. A důvod? Pokud podle průzkumu má nyní třeba 45%, tak po udělení milosti získá dejme tomu 65% a to je právě to, o co mu jde především.
To je můj názor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hlada

Myslím, že ano.
Nepochybně má zjištěné, že mu to přinese hlasy. Je jisté, že tuto kauzu provází řada nejasností, Kajínek si odseděl dost a na rozdíl od propuštěných psychopatů není nebezpečný, tak proč toho nevyužít.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Nechce se mi věřit, že by člověka, jen tak kvůli vlastnímu profitu, popravil. To přeci člověk formátu prezidenta nedělá! A Kájínka na svobodě dle mýho soudu někdo velmi rychle popraví, ze strachu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Našli mu v počítači dětský porno, takže vytáh Kájínka aby se změnilo téma hovoru.

Bylo to logické vyústění předcházejícího sledu událostí. Ted o tom bude mluvit, mluvit a mluvit, dokud se na všechny ty jeho kauzy a průsery nezapomene, volby jsou ještě celkem daleko, takže minimálně do konce roku na milost pro Kájínka zapomeň. Pak se uvidí, ale vzhledem k tomu že je to jenom zastírací manévr, vůbec bych se nedivil kdyby o žádné milosti ani neuvažoval.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Major J. Kreuzer, – Kájínek při domovní prohlídce měl krásné nové zbraně, ale Pakoš s Jandou zastřeleni pistolí z roku 1927.
Janda s Pakošem jezdili vydírat spolu s policisty.
První znalecký posudek byl proveden, že je Kájínek napravitelný, druhý posudek byl od prvního opsán, ale, že Kajínek je nenapravitelný druhý posudek provedl
mistr znalec co mu později nějaký blázek rozsekl makovici mačetou.
Přeživši Pakoš dostal 8 let za nedovolené ozbrojování a další činy, po dvou letech si vzpomněl, že vrahem je Kájínek tak byl propuštěn.
Major Kreuzer, byl také obviněn za kauzu Kajínek a od policie vyhozen, po 9 letech byl vrchním soudem v plném rozsahu zproštěn jakékoliv viny. Nýní si žije jako čech v žitě, má penzi 7 tisíc pětset českých.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klaproth

Názor na to nemám. V rámci předvolební kampaně milost jistě udělí, nebo jí alespoň skálopevně slíbí (voliči to podle posledního průzkumu požadují, tak jim to dá).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek