Avatar uživatele
Rokio

Myslíte si, že se hodím na práci asistenta? Pokud ne, tak proč?

Asistent musí mít maturitu. Tu budu mít za dva týdny, a to dokonce z oboru obchodní akademie. Dále asistent musí dobře zvládat práci s počítačem, a to hlavně Microsoft balíček, internet, úpravu forografií, psaní dopisů a psaní na klávesnici. To všechno já ovládám a navíc to poslední velmi dobře. Toto zaměstnání vyžaduje rovněž spolehlivost, odpovědnost, dobré vystupování a odolnost vůči stresu. Spolehlivý jsem (plním sliby a termíny), nedělám nezodpovědné věci, jsem příjemný a odolnost vůči stresu mám průměrnou. Taktéž moje intelektuální schopnosti jsou vhodné pro asistenta. Mám dobrou paměť a pozornostní schopnosti a moje pracovní tempo je více než dostačující. Nižší schopnost empatie není nedostatek, který by bránil tomuto povolání. Moje IQ 97 bohatě stačí na tuto profesi.

Na závěr bych chtěl říct, že toto nepíšu proto, abych se chlubil, ale abych ukázal své kompetence pro tuto práci, abyste měli podklad pro hodnocení, jestli se na tuto pozici hodím.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? yuko, johana 56 před 2930 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
kapka

Pane Rokio, jste přijat! :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
johana 56

Nejsem si jistá, jestli bych na takovou otázku uměla odpovědět i člověku, kterého znám osobně.
Doporučila bych mu objektivně a sebekriticky posoudit ssvé chopnosti a možnosti. Nenechat se ovlivnit názory ostatních. Rozhodnout by se stejně musel sám a posouzení vhodnosti uplatnění přísluší osobě (organizaci), u které se o danou pracovní pozici uchází…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Myslím, že se hodíš na práci pacienta úplně v pohodě.
Zhasni!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Záleží asistent čeho a kde. Vše bude závislé na firmě, která tě bude pro přijetí posuzovat. Na základě tvých předešlých otázek bych tě nebral.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

To, co uvádíš ve svém výčtu, skutečně k chlubení nezadává žádný předpoklad. Neklesej ale na mysli. Jako asistent úklidové čety máš možnost se prosadit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek