Avatar uživatele
Kepler

Myslíte, že dobrá kamera do auta je prospěšná věc?

Zda stojí za investici dejme tomu nad 5 tisíc? Myslím to obzvláště ve spojitosti s kvalitou záznamu. To co vídám občas v televizi je většinou dost mizerné. Jakou mají tyto kamery délku záznamu a dají se použít i mimo auto?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, marci1 před 2953 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Myslím, že pokud člověk více jezdí, tak určitě. Může to předejít celé řadě problémů

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tforro

Určitě za investici stojí. Ale vybíral bych dle rezenzí, určite fullHD s infra přisvícením v nočním režimu. Délku mívají neonečnou smyčku. Tzn. že podle velikosti karty má uložený záznam třeba 8h a postupně se nahrazuje novým…
Dle typu se i dají použít mimo auto.
Já ale používám telefon v držáku jak pro navigaci, tak pro záznam dění.

A ještě pozor, je třeba se rozmyslet, jestli dávat video jako důkaz k nehodě policii. Někdy to může fungovat jako důkaz proti sobě samému.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

V dnešní době zcela jistě ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

určitě je to dobrá věc, ale ještě se mi nepovedlo koupit takovou, aby fungovala tak jak by měla. za 5 tisíc by mohla. ty levné jsou zbytečně vyhozené peníze, viz. já

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Na prokázání situace na silnici při nehodě není třeba super záznam. Kamera stačí taková která ukáže čitelnou RZ. na to stačí kamery do 2500 Kč.
Jinak je to dobrý pomocník při nehodě.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jana5678

Podle mě je kamera velice důležitá, jelikož pokud se něco stane na silnici, budete mít záznam, kdo je viníkem. Moje nová couvací kamera z internetových stránek https://www.2din­.cz/ do mého auta je mým neocenitelným pomocníkem při couvání. Je to jako mít druhý pár očí, který mi pomáhá vyhnout se překážkám a zachovat auto v bezpečí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek