Avatar uživatele
bolak

Myslíte, že je to opravdu jejich omyl, anebo mají prostě dobrej tým přes marketing? Viz odkaz v popisu otázky.

https://www.sez­nam.cz/zpravy/cla­nek/lidl-odmazal-krestanske-krize-z-letaku-nyni-je-tercem-odpurcu-i-vtipalku-36560

Že vždycky udělaj nějakou takovouhle věc, jakoby „chybu“ (za kterou se následně omluvěj) a novináři jim na to skočej, je to ve všech zprávách a reklama v nejlepším čase – v hlavním televizním zpravodajství zadara… Mně to připadá jako geniální práce marketingu, stejně jako to s tím černochem…

Zajímavá 0 před 2434 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

Za černocha se neomluvili a ani nebyl důvod, jen rasistickejm chudákům může vadit něco takového.
Pokud jde o ty kříže, tak to mi přijde jako fakt úlet. Neřeknu kdyby tam byly vyloženě nějaké náboženské motivy, ale „kříž na budově“? Tahle hyperkorekce už mi hezky dlouho smrdí, to se za chvíli můžeme dopracovat toho, že se ženám budou odmazávat poprsí a mužům vousy, jen aby to bylo i řádně bezpohlavní.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
independent

Ano, dělají to schválně, aby na sebe upozornili, obyčejná reklama už na málokoho působí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lota

Omyl to nebyl rozhodně. Myslím ale, že ani reklama, spíš si nechtěli poštvat určitou komunitu nebo ještě – chtěli, aby si ty výrobky kupovali i ti, kterým vadí kříže. Bohužel, současná realita.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Vždyť žijeme v tolik opěvovaném kapitalismu. Z tohoto hlediska to dělají dobře. Jděte se podívat na ten nákupní frmol. Nějaký snílek navrhl bojkovat – naprosto nereálné, zejména v Česku. Upozorňuji, že k řetězci Lidl patří i řetězec Kaufland.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… šak sou tam za to u nich ti lidi fest placený >>> jináč by to nedělali, nebo on někdo věří těm výmluvám, když mešitu nesmazali: http://www.par­lamentnilisty­.cz/arena/moni­tor/Zadne-nabozenske-symboly-vysvetloval-Lidl-mazani-krizu-A-ted-se-podivejte-na-tento-obrazek-s-mesitou-502513

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek