Avatar uživatele
zjentek

Myslíte, že ČSSD NĚKDY ZŘETELNĚ vymezí, jestli napravo anebo nalevo?

Já taky nemám ŽÁDNÝ směr a jsem pro KAŽDOU blbost, tak proč bych nešel vládnout, žejo… vyjdu vstříc všem a je to, jistě zvítězím!

Ale proč si tedy o ČSSD dnes nikdo neopře ani kolo, když se už několik let snaží jít na ruku všem napříč českou společností?

Těžká otázka! ;)

Zajímavá 0 před 2272 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… no, to dost záleží na tom, kdo vyhraje volby a bude ochoten si je vzít do koalice … ty jsou za křeslo ochotný se upsat i ďáblu …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pat a mat

Asi špatný průzkum veřejného mínění. Paroubek třeba chtěl postavit stadion za 1,5 mld, mimo jiné proto aby mohla krasobruslařka Sáblíková mít lepší možnost trénovat. Asi by tím nějaké voliče získal. Taky tuším říkal že dluhy se platit nemusí, tím by se taky dalo docela dost získat. Snad ho vezmou zpět když ví jak na to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Pokud vím, ČSSD se vždycky hlásila k levici. Nejsou ale tak rudí jako komáří třešničky, ale jen oranžoví jako shnilý pomeranč. Snaží se jít na ruku kdekomu (ne všem), ale dělají to blbě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Sociální demokracie byla vždy stranou levicovou, vystupující (tedy alespoň hubou) za zájmy pracujících. Dnes se snaží zavděčit všem a tím vlastně nikomu. Nemluvě o zjevné chamtivosti a dlouhém seznamu průšvihů jejích čelních představitelů.
Komunisté jsou vlastně jen radikálnější sociální demokraté.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek