Avatar uživatele
Half 2

Myš, která mizí z obrazovky PC

Když najedu myší do pravé strany obrazovy, prostě jede dál. A mizí mi tam i různá otevřená okna. A když tam kliknu v průběhu hry, tak spadne na lištu. Co s tím? PS: Pro uživatele Bedy: S tímto počítačem mám pár dalších problémů neznámého původu. Jsou to drobnosti, ale kdyby vám nevadilo mi pomoci, tak bych vás poprosil aby jste mi napsal všechny programy, které udělají výpisy kompletně celého počítače. Které by jste potřeboval na takovou celkovou kontrolu tohoto počítače, předem vám děkuji.
Doplňuji:
Bedy: Minulé broblémy jsou vyřešeny, za to vám velice děkuji. Ale ale to bylo na jiném počítači (tento je bratra) a myslím že tu je pár nepotřebných programů atd., ale nechci to nesmyslně mazat, tak myslím že ty výpisy by byly nejlepší řešení.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alimdul před 3820 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Pamatuji si, že jste měl nějaký problém, že jsme na to koukali RSITem. Tady bude asi výhodnější udělat čistou instalaci Windows, než se hrabat ve výpisech. Těch problémů jsme s tím už řešili několik.
Doplňuji:
Dobrá, tak mi na mou emailovou adresu bedy zavináč outlook tečka cz pošlete výpisy z programu RSIT (jak info.txt tak i log.txt). Návod najdete na http://www.vi­ry.cz/aplikace-rsit/

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pokud ti obrazovka pokračuje ´napravo´ za display, máš nevhodné rozlišení. Ťukni pravým na plochu, z menu zvol Vlastnosti, Nastavení a vlevo dole Rozlišení obrazovky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek