Avatar uživatele
anonym

Má cenu si kupovat nový nadupaný PC, když moderní hry stoji vesměs za prd?

Zajímavá 0 před 2181 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
kurec

To ty máš vědět co chceš na PC dělat

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Edison

Nadupaný… jde o to, co na něm bude nadpaného. Něco se hodí na zpraování fotografií, něco jiného na video, něco jiného na hry, a něco jiného zase na databáze. Jak píše Kurec. To musíš vědět Ty, na co bys ho mohl využít. Ale vím, že pořídit shitku a pak se divit se nevyplatí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Zaleží od použitia počítača. Kupovať počítač len kvôli hrám považujem za zbytočne vyhodené peniaze.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rokio

Počítač nemusíš využívat jenom na PC hry.

Díky kvalitnímu PC můžeš mít rychlý internet, může výborně zvládat kancelářskou práci, můžeš se díky němu koukat na videa, můžeš programovat, můžeš ho používat na Youtube videa a rovněž ti slušný počítač zajistí možnost dělat více věcí najednou, aniž by se sekal.

Starý počítač pak můžeš darovat například svému dědečkovi, pokud bydli ve stejném městě, či vesnici, či ho můžeš dát do zastavárny.

A co se týče kvalitních nových PC her, tak mezi ně patří Kingdom of Devilerence a GTA 5 a ty rozhodně nejsou špatné a zaberou ti stovky hodin zábavy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

za prd … souhlasil bych kdybys popisoval situaci na mobilních platformách. Tam skutečně dominují nad hrami spíše takové pay-to-win imitace her, které jaksi předstirají že jsou hrami, ale postrádají jakýkoliv zábavný herní koncept. Na PC (konkrétně tedy vycházím ze zkušenosti z platformy Steam) je však i dnes nabídka velmi dobrá, lidé co dřív pařili SimCity nebo TransportTycoon mohou dnes hrát velmi podobné a graficky nadupané CitiesSkylines a TransportFever. Letecké simulátory jsou dnes realističtější a díky možnosti připojit 3D helmu působí vaše přítomnost v kokpitu jako dokonalá iluze. Nemyslím si že jsou dnešní hry na prd. Možná to platí o primitivních akčních střílečkách, tuto oblast moc nesleduji.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet