Avatar uživatele
annas

Má někdo z vás zkušenosti s třtinovou melasou Černý zázrak?

Pokud ano, jak ji používáte? Pociťujete její účinky? Chutná vám? Konzumujete ji pravidelně atd.?
Doplňuji:
Děkuji za odpovědi. Já jsem si ji koupila hned (asi před 10? lety), když se u nás objevila. Nemohla jsem ji ale jíst. Způsobovala mně problémy. Proto mě zajímalo, zda vám chutná.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, anonym, BEAES, vagra, rynek878, pekynka, anonym před 4997 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nevim ,ale na muj vkus je to az moc sladke,takze cukrovkari neuzivat.Pouziva se spis jako doplnek potravy,ucinky trtiny jsou patrne napr;zhorsena krev,bolave klouby atd.Takze uzivani je bud preventivni,nebo pri obtizich individuelne.Ja jsem v tom zalibeni nenasla.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Abych to nezkoušel. Již asi před 10 lety, ale nic jsem nepozoroval.
Navíc melasa je průmyslový odpad v kterém jsou koncentrovány nečistoty kterých se chceme při výrobě cukru zbavit. Je jedno jestli to je třtinová nebo řepná melasa.

Ale ten doplněk z těch čtyř hub jsem si objednal.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BEAES

Kámoška se tenhle produkt snažila dostat do dcery, která měla rakovinu, někde se dozvěděla,že by to mělo léčit, tak to zkoušely, dávala mi ochutnat a nebylo to vůbec dobré, mělo to chuť po pendreku-lékořici. Myslím, že jí to dávala do čaje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Já ji zkoušela, ale vůbec mi nechutná. Má natolik výryznou chuť, že téměř vše přehluší.
Někdo s ní sladí kávu, ale ani to mi nešlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

mana nebeská; vzhledem k její ceně si ji však dopřeju jen občas. Účinky se asi pociťují jen při pravidelné konzumaci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kvikal

je to něco jako rybí tuk – chutná to hrozně ale pomáhá to. Lahvičku máme doma a stačí 2 krát za týden a člověk má klid. Moje maminka říká, že jí to pomáhá s metabolismem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pekynka

Připojuji se k ostatním, je tak odporná, že ji nemohu ani cítit. Tu chuť mám vrytou do paměti a zvedá se mi z ní žaludek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
roxy52

Na škole jsme ji v živočišné výrobě používali jako dopněk krmiva pro skot.Proto mě bylo divný,když to začali chválit a doporučovat pro lidi.Kravíny se zrušili,tak co s melasou??Oni ji ldi zkonzumují:D.Ale jak chutná,nevím.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
quentos

s tím krmivem pro dobytek bych to bral poněkud skepticky – to máte jako s vojtěškou, nejdřív s ní taky krmili jen zvířata, než přišli na to, že je výborná a zdraví prospěšná i pro lidi.

před 4996 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Mosoji, já mám opravdu dobré zkušenosti s těmi houbami. Kvůli železu a draslíku (kromě imunity). Pomáhá i trochu za žlučník. Doufám, že jste extrakt koupil výhodně. U nás v lékárně byla 2× tak drahý jak na internetu včetně poštovného.

Já jsem melasu vyzkoušela hned, když se objevila u nás právě kvůli železu. Na chuť jsem si zvykla, ale nemohla jsem ji jíst, strašně mě rozhodila.

před 4997 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek