celé roky dělám bez sterilace ,nakládám do pikanty nebo deka bez
sterilace – nic se nekazí a vše je chutné jak okurky tak zeleninu,
čalamády a houby-
je to na zvyku
0 Nominace Nahlásit |
Důležité je dobré uzavření sklenice. Ještě za studena by neměla po naklonění kapat. Jinak se víčko pravděpodobně nechytne. Možná máš už opotřebovanou uzavírací hlavu – pomůže tenké plátno pod ní, tím se zvýší těsnost.
0
před 4314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
20 minut nechat při 80°C,ale uspěšnost je kolem 80%zaručena je spravna chce to jen skušenost přesny vychytavky potom se doladite každy rok
0
před 4312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |