Avatar uživatele
olda12

Málem sežranej jezevčík..

Ve vedlejší ulici bydlí cigoši s tim jedním se znám tak od vidění a všeobecne se o nich ví že žerou psi.A ráno se nám ztratil jezevčík Hóósek,jezdim na motorce,všude ho hledám, volám,pískám a nikde.Musím podotknou že se netoulá.Si řikám,nic jedu k těm negrům,takovej poslední nápad..Zazvoním u jejich vrat,v okně se objevilo něco s cigárem v hubě zdánlivě připomínajíci člověka a ozvalo se.Co scééš?! Já říkám potřeboval bych mluvit s Palkovičem mladším,nemoch sem si vzpomenout na jeho jméno a zachvílu se otevřou vrátka a říkám mu,hele nešel tady kolem vás rezavej jezevčik??a on hned ne,ne a podle jeho výrazu a změny tonu hlasu poznal že tady něco nehraje. A už sem začinal zuřit a řikam ty ku**o jestli ste ho sežrali tak si mě nepřej! on ješte řiká né tvyho psa zname toho by sme nesnedli.Hlavou mě blesklo jak znají myho psa když u mě nikdy nebyli?teda aspon doufam..A v tom uslyšim zaknučeni a slaby šteknuti,když toho psa máte roky tak poznáte že je to on,rozrazil sem ty vrátká a vidim ho zavřenyho v dráteny kleci,otevřel jsem mu a jen radostne štekl a trtal pryč,nutno podotknout že nikdy ješťe neutíkál,tomu kreténovy sem dal pěstí přes oko a druhou chytl o zeď,pak tam vylítla ta jeho rozežrana matka a něco držkovala,ale nic sem ji nerozuměl,zajel jsem dom a už čekal u branky,má trochu ranu na temeni hlavy,ale zverolekař řikal že to bude dobry a nad touhle události jen kroutil hlavou.Nejsu rasista,jsou mě ukradeni,ale když si chcou s vašeho člena rodiny udělat pečinku,tak se neznam.Jak byste se zachovali vy?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, anonym, fcoop před 4695 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
fcoop

To je jak od Hrabala.Velmi dobrej příběh – pokud se to tak dá nazvat. A naštěstí s dobrým
koncem.
Cikáni.............
Kdysi,za hlubokýho bolševika,jsem na Žižkově uviděl reklamní plakát. Tehdy neexistovaly billboardy,ani na imperialistickým Západě.
Tenhle byl Obrovský!,tak 5 na 4 metry.
Byl na film:„CIKÁNI JDOU DO NEBE“.
Někdo – a určitě neměl vyvinuté sociální cítění- na spodní okraj připsal:„Ať jdou třeba do prdele,hlavně když zmizej ze Žižkova“.
Ještě druhý den jsem míval záchvaty smíchu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iq

Úplně stejně…no i když já jsem hodně horkokrevný,tak bych byl asi brutálnější a nebešlo by se to jednou ranou.Super,že jsi ho zachránil,určitě ti spadl velký kámen ze srdce:-).Moje Maruška je naštěstí pitbull,tak si na ni jen tak nikdo netroufne,ale kdyby vedeli jaky je to mazlik,tak nevim:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tombik

Podal bych trestní oznámení za… eh, pokus o sežráni psa (?) :D. Ale musí se nechat že máš kuráž a že ses zachoval správně!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Danča84

Tombik – dobrej nápad. Zvíře je podle současného zákona bráno jako věc, tak krádež? Ale jde o to, jak jim to dokázat, když už ho máte doma…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Jééééžišmarjá­ááá,ještě že to dobře dopadlo,já bych toho ha…a snad přerazila.Když se doopravdy naštvu,tak se neznám.Hlavně si ho hlídejte,ale to oni už znovu neudělají,budou se bát.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek