Avatar uživatele
anonym

Mám formulář k zdrav. prohlídce k výkonu povolání a ten můžu mít vyplněn s jakým maximálním předstihem před smlouvou?

Koncem května jsem dostal možnost prohlídky jedné výrobny a osobně jsem hovořil s vedoucí. Domluvili jsme se následovně. Momentálně nemají zakázky, ale jak budou tak se prý ozve. Dostal jsem i papír ke zdravotní prohlídce a říkala, že to bude stačit vyplnit od stanového doktora den před nástupem. Zatím mi nezavolala, ale mě by zajímalo pokud bych podstoupil zdravotní prohlídky řekněme 10.6. a potom dostal vědět 29.6 vědět, že si mám 30.6. skočit na tu zdravotní prohlídku a stavit se přijít podepsat smlouvu pak a že nástup bude 1.7. Je taková prodleva třeba 3 týdny mezi potvrzením vyhovujícího zdravotního stavu možná a nebo by to bylo neplatné.
Jaká probleva je ještě možná a jaká už není? Den,dva.. Ok.. Týden? Měsic? Už je problém?
Je mi jasné, že mám postupovat podle pokynů, ale rád bych věděl jaké jsou možnosti v tomto směru.

Pak by mě zajímalo jestli myslíte, že bych tam ještě zastavit osobně a nebo bude lepší jen zavolat? Nechci vypadat příliš horlivě a netrpělivě, ale také bych nerad, aby si mezitím nenašli někoho kdo je bude více prosit o místo.

Zajímavá 0 před 2868 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Každý zaměstnavatel to vyžaduje jinak. Několik dní předem by vadit nemělo, ale pokud by se ozvali třeba za dva měsíce, nemuseli by ti tu prohlídku uznat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek