Avatar uživatele
Ciss

Mám hrozně splihlé vlasy nahoře na hlavě, dole už jsou vlasy hezké a objemné.

Potřebovala bych poradit, jak docílit, aby i vlasy nahoře u hlavy byly objemné, mám namysli, taková styl, jako když se vlasy natupírují, ale zas tak objemné= bát nemusí, tupírovat je nechci.. doufám, že tomu bude někdo rozumnět, jak sem se to snažila popsat= D
Doplňuji:
Jde mi o vlasy nahoře, u kořínků.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Ciss

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, Děda Louda před 4672 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lucy13

Já, bych to řešila tak. Že při fénování bych kartáčovala vlasy nahoru od kořínků a tak získají objem. Nebo si foukat vlasy hlavou dolů 🙂 to taky zabírá

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Děda Louda

A jde ti o vlasy na hlavě, nebo dole, jak uvádíš?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanny 2

Udělej si odzadu dopředu pěšinky a podél každé si postupně nastříkej pěnové tužidlo a pak vyfoukej kulatým kartáčem dovrchu nebo zkus hlavou dolů bez kartáče jak píše Lucy13.Tužidlo Ti vlasy nadzvedne – dělá to tak moje kadeřnice.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Anetaj

I když je tužidlo dobrý nápad, vlasy se rychleji mastí a musíme je vícekrát mýt a proto bych používala tužidlo jen v nejkrajnějších případech. Já mám stejný problém a pomohl mi kondicionér od značky Elséve na hustotu a objem. Dále opravdu pomáhá si foukat vlasy hlavou dolů, nebo stačí když Vám uschnou si je pročesat hlavou dolů. A jestli vám hned vlasy splihnou zkuste si po rozčesání si vlasy nahoře trochu zlakovat a oni vám pak podrží a lak vlasy tolik nezatěžuje jako tužidlo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sonka Pop

Holky, jak funguje to prodloužení metodou keratin? Nabízí to tady https://www.clip-in-vlasy.eu/cate­gory/vlasy-k-prodlouzeni-keratinem/13. Díky moc.

před 1488 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Jakým způsobem je lepší si nechat prodloužit vlasy ? Keratin, tape in nebo klasické typy ?

před 1578 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Já jsem si zamilovala clip-in-vlasy.eu. A ti mají neskutečnou nabídku. Moc doporučuju. Hlavně jsou na mailu a poradí ti s výběrem odstínu.

před 1562 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

Ahoj, používáte někdo mořský kolagen collalloc https://www.co­llalloc.com/cs. Je super na zlepšení kvality vlasů… Jak jste s ním spokojeny?

před 1909 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl