Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ceny na ebay.com, mám v tom zamtek, žádám o pomoc..

Zdravim...
nevim zda to sem tak úplně patří, ale rád bych se zeptal na něco ohledně ebay.com:
Když si chci koupit nějakou věc, ukáže se mi u itemu spousta cen. Nevim která pro mě platí? Mám v tom zmatek. ..např.: Když chci bidovat jaká cena se pro mě počítá? U itemu je napsáno *Starting bid: GBP 22.99* a pod tím Approximately US $33.28. To samé z cenou když koupim item ihned: *Price: GBP 29.99* a pod tím *Approximately US $43.41*. Jediné co chápu je poštovné, to je vždy připsané dole (-ŽLUTĚ). Poprosil bych o nějaké vysvětlicky jaké ceny pro mně kdy platí, třeba odle barev ze screenu. Díky za strpení :)

http://img155.imageshack.us/i/beznzvub.png/
Předmět Autor Datum
Chapes rozdiel medzi GBP a $ ? :) P.S. bidujes v GBP, ved to tam mas vedla okienka napisane..
MM.. 28.05.2010 21:34
MM..
... neviem ze co nechapes. Ta aukcia ktoru tam mas je dvojaka - mozes kupit hned (Buy it now) za 29…
MM.. 28.05.2010 21:39
MM..
hej kámo díky moc... sem nevědel co je to to GBP :D ,když sem na ebay nakupoval dříve tak to tam neb…
Ebayyy 28.05.2010 22:08
Ebayyy
Ono asi zavisi ze odkial je predajca, alebo na ktorom si ebay. Ked je predajca z GB tak to bude v GB… poslední
MM.. 28.05.2010 22:14
MM..

... neviem ze co nechapes.

Ta aukcia ktoru tam mas je dvojaka - mozes kupit hned (Buy it now) za 29,99 GBP (to je po prepocne na dolare priblizne 43,41$, to je tam na to aby amici nemuseli pobehovat s kalkulackami)

Alebo mozes prihadzovat a teda normalna aukcia (nekupis hned), ale len ked vyhras aukciu (ked budes na konci aukcia mat najvyssi bid). Momentalne je cena na prihadzovanie 22,99 GBP, (v dolaroch je to preratane pod tym), a teda mozes prihodit napr. na 23,50 GBP ak chces, ale to si este NEkupil, to len prihadzujes a este ta moze niekto prebit.

Ked kupis hned za 29,99 GBP, tak si to kupil hned a teda potom sa aukcia nekona ptz si to hned kupil. Samozrejme nema zmysel prihadzovat do BID viac ako 29,99 ptz to za tolko mozes kupit hned.

P.S. este k tomu postovnemu - to sa ti az po skonceni aukcie pripocita k cene, takze ked to kupis za 29,99 GBP tak budes musiet zaplatit 29,99 GBP + postovne. Postovne moze byt rozne niekedy sa da zvolit sposob poslania (cez rozne firmy) a kazdy sposob stoji inac, zavisi od predajcu, klikni si tam aj na podrobnosti u toho postovneho.

P.S.2. GBP je britska libra (Great Britain Pound), britske peniaze, ak si nechapal toto (neviem co nechapes).

hej kámo díky moc... sem nevědel co je to to GBP :D ,když sem na ebay nakupoval dříve tak to tam nebylo (s tim tam nebyl ani ten přepočet na dolary v zavorce pod cenou), díky draku, že sis udělal čas, už je mi to jasný :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru