Avatar uživatele
lucinka2001

Mám malá prsa ve spodní části. Dá se s tím něco dělat?

Ahoj, mám takový problém. Je mi 15 a mam mala prsa. To by mi tolik nevadilo, ale nejsou ve spodni části vůbec vyvinuta. (Pod bradavkou )Dá se s tímto něco dělat? Třeba nějak vyposilovat. Nebo potravinami atd… předem dík.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita před 2772 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Potravinami v žádném případě. Posilováním prsních svalů do jisté míry ano. Nech tomu čas, já jsem v patnácti také neměla velká prsa. Teď mě trápí opačný problém. Věř zkušenější ženě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Vůbec si neumím představit, jak vypadají nevyvinutá prsa ve spodní části pod bradavkou. Malá prsa si představit umím. V 15 bych si s tím hlavu nelámal, jsi ještě ve vývinu, tudíž se to ještě srovná. Já bych se toho nebál. A přinejhorším by se to dalo řešit i nějakým tím zákrokem na plastice, ale rozhodně si nemyslím, že to bude tvůj případ. Dej tomu rok, dva a bude to OK, srovná se to. A na velikosti fakt nesejde, některému se líbí velká prsa, jinému střední, jinému zas malá. Věř tomu nebo ne, je to opravdu tak.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Myslím si, že ve tvém věku je tato starost zatím zbytečná. Jestli jsi přesto na pochybách, zeptej se svého lékaře, ten již určitě viděl tolik dívčích prsou, že dokáže posoudit, jestli se normálně vyvíjíš.
Dodal bych ještě jedno. Ženské tělo někdy dokončuje svůj vývoj až se začátkem pravidelného sexuálního života. Dívky se pak ptají „jakou má sperma kalorickou hodnotu“, nebo „mám pravidelný pohyb při sexu a přesto tloustnu“ a podobně. To není tloustnutí, to ženské tělo reaguje na zahájení sexuálního života, dokončuje svůj vývoj a připravuje se na těhotenství.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…každá prsa si časem najdou svýho obdivovatele, jinak, jak říká Lamalam, já bych jí věřil…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

Celý problém bude nejspíš v tom, že není dokončen vývoj a růst tvého těla. V 15 letech nemůžeš očekávat, že je vše hotovo, tělo stále roste a vyvíjí se, minimálně do 18 let se to ještě bude měnit, ale změny na těle je celoživotní proces. Takže se zaměř na nějaký jiný cíl, žádná prsa nejsou středem světa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Slecna 007

Určitě zkus posilovnu. Na potraviny se nespoléhej, ale na cvičení ano.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek