Avatar uživatele
STUDENTKAEVA

Mám nebo nemám jet do Anglie?

Mám možnost jet do Anglie,tuto možnost jsem měla už před 2 lety mnoho mích kamarádek jelo a byli velice sklamané (letos už většina z nich nepojede),že se po noci v autobuse se trmáceli po různých místech,které by jinak byli záživné ale po noci beze spánku si je ani neužili a mně se tehdy nechtělo angličtina byl neoblíbený předmět..Letos se jede zase většina kamarádek nejede což by mi nepřišlo tak hrozný, ale prostě nevím jestli chci vyhazovat peníze když ostatní většina co tam byla byla nespokojená..Zájezd stojí okolo 8000Kč když připočtu nějaký peníze na tam tak mám asi 10 000KČ…Mám nebo nemám jet?Za několik let budu maturovat..Pomůže mi tento zájezd?Ubytování je v rodinách..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3464 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

„Mám nebo nemám?“
Jak to máme vědět? – z mého pohledu – jeď, protože každá zkušenost se člověku dříve či později hodí (i kdyby šlou pouze o zkušenost, která ti do budoucna řekne – nikdy více)…
😉
V tvém konkrétním případě – neznám/e tě (netuším/e tvé touhy a priority) a neznáme ani program toho zájezdu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Vše nové ti může pomoci. Bohužel rozhodnutí je jen na tobě.- Nikdo z nás tě nezná a tak nemůže ani stanovit, zda máš či nemáš do Anglie cestovat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Banán88

… tato forma zajezdu je pro tebe naprosto neuzitecna.. podivej se sem, az pozdeji po studiich a za jinych podminek. Ted by to byly opravdu vyhozene penize.. U maturity ti to nepomuze..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Questman

Kašli na zájezdy.
Až ti bude 18 seber partu kámošů (nejlépe dobře anglicky mluvících :P ) a jeďte na vlastní pěst.
My jedeme příští léto s pár kamarády taky do VB, s ubytováním, dopravou a jídlem počítáme asi 15 000 Kč na týden.
Jsme si jistí, že si to užijeme mnohem víc než s nějakým zájezdem – kam půjdeme si naplánujeme sami, plány budeme moct měnit v průběhu dne a budeme chlastat a navazovat styky a rozhovory s místními :)

Neboli moje odpověďi na tvé otázky :

  • Do Anglie bys měla jet ale ne se zájezdem
  • Co se angličtiny týče, tak jakýkoli delší rozhovor či více rozhovorů s rodilými mluvčími ti pomůže ale pobavit se s partou lidí v nějakém pubu je podle mě lepší způsob než si povídat o kytičkách a cestě s nějakou hostitelskou rodinou (které se taky nemusíš nutně líbit nebo naopak )

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ptáč

Nejezdi tam. Včera jsem četl článek o pojmu co je Erasmus a vida, o nic jsem nepřišel http://stisk.blog­.idnes.cz/c/433217­/Co-vam-nerekli-o-programu-Erasmus.html

Poptej se třeba u zdejšího faráře nebo někde, jestli je možnost dělat chůvu v Arabských Emirátech. Opravdu, známá tam je několik let, vodí dítě do školy a má se dobře. Cesta poznávacích zájezdů, které přinesou újmu na chabém účtu, je sice lákavá, pak se taky snadno zapomene. Zkus spojit svět s něčím užitečnějším. Po čase pojedeš studentko do Anglie s někým a autem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Na jak dlouho tam máš jet? To je asi zásadní otázka! Jestli na otočku, tak je to na prd, jestli na týden, tak to snad nevadí, že první den po příjezdu budeš rozlámaná, ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Denise

Já osobně také jela do Anglie autobusem. Rozhodně to není nic příjemného, to ti potvrdí každý, kdo tak cestoval. Ale to jak si to tam užiješ, je ryze na Tobě. Pokud máš ráda cestování, poznávání nových věcí a chceš si procvičit angličtinu, určitě to stojí za to. Nenech se ovlivňovat lidmi, kteří mohou mít na cestování jiný názor. Záleží hlavně na Tobě, jestli opravdu toužíš se tam podívat. :))

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek