Avatar uživatele
Curiosity

Mám něco na dásních a bolí to.. jakoby krvavé podlitiny, sraženiny, podřeniny Co to je??? Čtěte prosím doplnění! Děkuji

Myslela jsem si, že jsem se praštila zubním kartáčkem, což se mi občas stává.. ale objevilo se mi to i na druhé straně a při jídle mě to bolí. Vypadá to jako malé podlitiny, krevní sraženiny převážně v rýhách mezi zuby. K zubaři chodím pravidelně a chystám se zase, ale než tam dojdu, tak mě zajímá, co by to mohlo být!!??? NETUŠÍTE NĚKDO?? NEMÁTE S TÍM ZKUŠENOST VY SAMI?? Nebo, že bych tak tlačila na kartáček a sedřela si to.. ale to se mi nikdy snad nestalo a bolí to docela dost a při jídle se mi to ještě více odírá. CO TO SAKRA JE??? :-// Divné.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4473 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Makina

Nemohou to být afty? Ty jsou velice bolestivé a občas se objevují při nedostatku vitamínu D nebo při zanesení infekce do dutiny ústní. Obrázky v odkazu.

Zdroj: http://www.go­ogle.cz/search?tbm=is­ch&hl=cs&source=hp&biw=1­280&bih=571&q=af­ty+v+puse&gbv=2&oq=­afty+v+puse&aq=f&a­qi=g1g-S2&aql=&gs_sm=e&g­s_upl=176l4960l­0l5212l18l18l3l3l3l0l214­l1616l3.8.1l12l0

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Může to být zánět dásní. A to je docela vážná záležitost. Nechci strašit, tohle si přečti, jestli je to ono, ale ráno okamžitě k doktorovi!

http://nemoci­.abecedazdravi­.cz/dasne-onemocneni

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
IK

zamysli se zda ti nemohou chybět vitamíny, řekla bych že vitamín C, nebo zda jsi nejedla nebo nepila něco nezvyklého na co bys reagovala otokem.
Jinak už jen zubař by to poznal. Většinou berou ráno bez objednání jako akutní případ.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek