Avatar uživatele
Chmelican

Mám obrovské bradavice na nohou, zmizí přírozeně,stačí zvýšit imunitní system?

Mám 2 bradavice v průměru asi necelých 2 cm. Zkoušel jsem česnek, dusík, kyselinu mraven. atd. Jedině vím, že pomůže mi akorat vyřiznutí. Dá se počkat dlouho dokud nezmizí?

Zajímavá 0 před 2421 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
zeeue

Osobně mohu doporučit volně projedné Koloidum forte (podrobněji čtěte např. zde: https://www.le­karna.cz/phyte­neo-kolodium-forte-10ml/ ).
V mém případě to sice byla rozsáhlá kuří oka (no, byla to už spíše Sauronova oka :D), která mi tento přípravek pomohl výrazně zredukovat, dá se však použít i na bradavice či zrohovatělou kůži.

Posílit imunitu je prospěšné vždy a nejen v boji proti bradavicím.

Nevylučujte ani autosugesci. Za zkoušku nic nedáte, věřte tomu, že máte schopnost zbavit se bradavic silou vlastní vůle (např. představujte si vizuálně, že bradavice mizí z vašich nohou nebo si to alespoň např. před usnutím stále v duchu opakujte – jsem pánem svého těla a vykazuji z něj bradavice!)

Upravil/a: zeeue

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Nejdřív by sis měl ověřit, jestli jde skutečně o bradavice. Některé zmizí bez další léčby, některé zase dovedou svého hostitele potrápit na dlouhé měsíce.

Bradavice je nezhoubný kožní novotvar, způsobený virovou infekcí. Dermatologové se často setkávají s mylnou interpretací ze strany pacientů. Bradavicemi jsou pak často nazývány růžky kožní, stařecké bradavice nebo různá mateřská znaménka. Tyto útvary však nejsou virového původu a jejich léčba nebo odstranění jsou často založena na jiném principu. https://nemoci­.vitalion.cz/bra­davice/

Odpověď ti dá jedině dermatolog.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

Doporučuje se užívat sušenou, práškovanou hlívu ústřičnou. Efekt se projeví nejdříve za tři měsíce. Surovinu je vhodné zakoupit přímo od výrobce – pěstitele, kterou lze objednat přímo v jeho internetovém obchodě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek