Avatar uživatele
Moniška

Mám problém a nevím jak se obléct na první rande.Poradíte mi?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4221 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Řekl bych, že jen podle toho, kam půjdete.
Rande například v lese bude chtít jiné oblečení než třeba v divadle (tam se ale dnes asi už nerandí). Takže tak nějak 😉. Hlavně žádný křeče, nerandí s tebou kvůli šatům, tedy přiměřenost přdevším.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

Oblečení je klukům na holkách úplně šumák, důležité je, aby to bylo příjemné tobě. Jeremy Daldry v knize „Nebuď takovej balvan!“ to vtipně glosuje ve smyslu, že když se na první rande vyfikneš jak z magazínu, bude si tvůj protějšek myslet, že takhle chodíš voháknutá furt.
Ve starších odkazech mimochodem už tatáž otázka byla – měla bys odpověď rychleji.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nic oslňujícího. Věci, ve kterých se cítíš dobře a které Ti sluší. Líčení velmi střízlivé.
Jinak si zkus najít toto téma ve vyhledávači. Nejsi první, kdo se ptá na stejnou záležitost. Zkus se podívat i na starší odpovědi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

normálně jak chodíš – nehledej v tom nic nenormálního

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
B♥A♥G

podívej se na bravoweb.cz, tak je napsané i něco o prvním rande a tak jak se máš obléct. Vezmi si něco mezi obyčejným oblečením a „výstředním“. Něco v čem si tě lidi všimnou, ale ať se na tebe pořád nedívají. Třeba džíny a COOL triko, k tobě pěkný účes, lesk na rty a IN tenisky a máš to ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Podle toho, jestli chceš mít i druhé rande. Jestli ne, otevři si nějaký „lifestyle“ časák a okopíruj do puntíku 10 nejlepších triků pro to, aby ze mě zešílel…:-)
Jinak – nejlepší bude zlatý střed. Ty určitě víš, co jsi měla nahozené, když ses mu zalíbila, tak něco v tom stylu – taky, aby to bylo dostatečně holčičí a zároveň pohodlné. No a trochu víc si dej na sobě (ksichtík a háro) záležet – je hezké vidět, že na sebe nekašleš a nějaká ta maličkost se vylepšení (třeba zajímavé náušnice) ho určitě zaujme.
(Jo a pozor na hodně mastnou a výraznou rtěnku nebo lesk – z té býváme odvázané zpravidla jenom my, holky 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elenka

Obleč se ve svém stylu – abys to byla ty. Nepřeháněla bych to s žádnými doplňky nebo až oslepujíce lesknoucími flitry na oblečení. Vezmi si něco pěkného, ne kýčovitého.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Natty*

Poradila bych šaty, halenku nebo košili s jemnými květy. Varianta šaty: Vlasy rozpuštěné s andělskými vlnami, lodičky. Varianta halenka nebo košile: Roury a balerínky, vlasy do „volnějšího“ culíku nebo copu. Hlavně, aby culík nebo cop nepůsobil ulíznutě. Dej pozor na lesk na rty a na silnou vůní! Hlavně klid a dobrou náladu! Ať se ti vydaří :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek