Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mám problém nejspíš s grafickou kartou možná ovladači.

mám porblém s tím že videa na youtube se mi nejak pšatně přehrávají že místo videa vidím pestro barevné čárky, při zapnutí hry se dlěají barevné čtverce a občas to vypadá jako kdyby se textury zbláznily jsou našikmo přes celou mapu a často se počítač při hraní restartuje a ukáže se modrá obrazovka, nebo někdy jen tak a občas se vypne obrazovka a pak se zapne a nahlásí to "grafický ovladač selhal ale povedlo se ho obnovit.......jednou počítač nešel spustit ukazovalo to velkou chybu a něco biosu sem udělal bootování z hradisku a šlo to a ještě jsem udělal zálohu poslední načtení nebo tak něco nějaku pomoc čím by to šlo spravit? dík za odpověd.

Předmět Autor Datum
blbne ti hardware takze by v tom BIOSe kedze sa ti zrejme nastavil na default bolo dobre skontrolova… poslední
MM.. 10.11.2011 18:48
MM..

blbne ti hardware takze by v tom BIOSe kedze sa ti zrejme nastavil na default bolo dobre skontrolovat nastavenie RAM, pripadne nastavit podla nalepky na moduloch alebo na standardne bySPD alebo rucne podtaktovat.
Podla mna ti ale bud odchadza graficka karta alebo zdroj alebo zakl.doska a bude asi nutna vymena.
Najprv by bolo najlepsie skusit preinstalovat ovladace k tvojej grafike (su na strankach vyrobcu), ked nepomoze tak skusit aj cistu instalaciu Windows a ovladace k zakl.doske (chipset, zvukovka, LAN) a ku grafike. Ked to bude blbnut aj potom tak je to v hardware.
Asi bude lepsie ked to potom na stelovanie BIOSu a vymenu HW komponentov odnesies k niekomu skusenejsiemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru