Avatar uživatele
Skali

Mám problém s jednou dívčínou, která se mi líbí, ale já nevím, zda je to i naopak. Jak jí říci, že s ní chci být?

Navazuji: Povídal jsem si o tom s její kamarádkou a tak se jí pak na mě zeptala problém je ten ze jakmile na mě přijde řeč tak změní téma je to špatné nebo dobré ?? Ze zkušenosti vím ze kdyz se tohle dělo podledně u jiné dívky tak to bylo dobré ale vždy kdyz pozvu tuto dívku ven tak nejde no spíše neodepíše nevím si rady pomozte :( :) budu rad za každou odpoved.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2685 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
hoven 1069

Khamo, nevím nevím. Asi o tebe zřejmě nemá zájem, hlavně kvůli tomu nebreč proboha a najdi si jinou.Ale zase moc si toho tady nenapsal, zkus se víc rozepsat do podrobností.. Ale když o tebe nemá zájem, vykašli se na ni.Je se plno jiných holek, pro které budeš ten pravý.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Filosof

To, že mění téma může znamenat dobře i špatně (buď se stydí – dobře; nebo jsi jí lhostejný – špatně). To, že neodepisuje signalizuje spíše možnost 2, ale je možné, že se stydí.

Zkusil bych jí pozvat z očí do očí na nějakou krátkou schůzku (třeba do cukrárny), aby jí to moc nevystrašilo. Pokud by to bylo potřeba, tak bych si vymyslel důvod (něco ze školy – úkol, písemka,…). Jestli odmítne i toto, tak je to jasné znamení.

A jak psal hoven 1069 – Pokud to nevyjde, tak na ni zapomeň a vyber si jinou je jich plno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Co se jí na to třeba zeptat?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek