Avatar uživatele
ema24

Mám přítele a budu bydlet s cizím mužem. Problém?

Mám skvělou nabídku podnájmu v bytě, kde bydlí pouze muž cca 25 let. Každý má vlastní pokoj. Jsme studentka. Jde mi hlavně o klid, který tu je. Mám však přítele. Mně to nepřijde (už dřív jsem tak bydlela, ale to jsem byla nezadaná), ale přítele to trápí. A mně pak také. Ale už lepší nabídku neseženu a čas mě tlačí. Mám 2 otázky: 1) Co byste dělali na mém místě?, 2)Kdybyste byli na místě přítele, tolerovali byste mi to?
Děkuji za odpovědi!!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3834 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Jistě že je to problém. Jinak byste to sem přece nepsala. Příteli se nedivím. Na druhé straně vím, že takové bydlení je možné bez toho, aby se něco mezi spolubydlícími semlelo. Jenže ne nadarmo se říká „Příležitost dělá zloděje“.
Upřímně Ti mohu říct, že se budeš nakonec muset stejně rozhodnout sama. Optimální by bylo, kdyby byl ten muž alespoň zadaný a žil s nějakou přítelkyní. Jenže to by asi ona nestála o to, aby měli mladičkou podnájemnici.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
casey

A v tobe by nezahlodal cervicek pochybnosti, kdyby tvuj pritel mel bydlet s holkou idealniho veku?
Ocko ma pravdu, rozhodnuti je jen na tobe, ale dobrotu to delat nebude.
Me by to vadilo a obracene me manzelce taky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

K první otázce: vzal bych to
K otázce druhé: neznám tě, tak nemohu říct ani ano, ani ne
A pozor, dost často se objevují fantastické nabídky právě proto, že nájemce počítá správě s tím, z čeho má přítel obavy!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
badisko

No tak na tohle se neda jednoznacne odpovedet …takze kdyby byl ten cizi muz jako ja tudiz >MSN < (maly > skromny> nejlepsi )...... tak by jsem to jako problem videl …ale pokud je to nejaky ucho tak by to byl pravej opak …takze zadnej problem …:D no a pokud te tlaci cas a nabidka se ti libi v tom pripade proc ne …:D nezname tveho pritele a nevime do jake miry je tolerantni ..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

  1. Pokud Vám na příteli záleží, tak to nedělejte.
  2. Pokud bych nechtěla o Vás přijít, tak bych to zpočátku asi tolerovala, ale po nějakém čase by mi to určitě vadilo. Člověk si pak představuje, co by se ve společném bytě mohlo stát. Asi by to nedopadlo dobře.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Asi takto k otázce č.1: Já osobně bych asi nešla bydlet k jakémukoliv cizímu muži do bytu a to ani kdybych byla nezadaná, ale to je asi otázka vkusu a odvahy.

K otázce č. 2: Asi bych to na jeho mítě netolerovala. Je-li to Váš přítel má v takovém případě právo i na žárlivost i na vážnější obavy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek