Avatar uživatele
jerkam

Mám sat. přijímač TOPFIELD TF600CR a ať dělám co dělám, nejdou mi naladit slováci. Mám tam Astra3A/1E a oni jsou Astra3B

Nemůžu naladit Astru 3B a hinak to neumím, a navíc jsem zkoušel i rady, které jsem si tady přečetl a nic jsem nenaladil.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Pecudka před 4436 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jikra

Jsou v zásadě dva způsoby naladění a to automatické a nebo ruční přiladění.Při automatu by si měl přístroj poradit sám a idetifikovat každou družici kterou najde.Při ručním je potřeba v menu vepsat Astra 3B do řádku pro název družice a dále kmitočet:11836/po­larizace:H /FEC:5/6 a symbolová rychlost:27500 a dát hledat.Nalezený transpordér se slov.programy by se měl přiladit na konec seznamu.
Chce to pořádně ale opravdu pořádně prostudovat návod.Ale jak sem slyšel tak Topfieldy jsou špičkové a přívětivé k obsluze, tak že by to mělo makat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

http://www.cslin­k.cz/cs/zmena-parametru/

v odkazu najeďte až dolů tam jsou všechny parametry
automaticky naladit programy nelze, dejte na přijímači menu – obslužný program – ukázka a tam by jste měl mít návod jak naladit ručně..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gepik

Já ho mám taky a vše mi funguje. Zmáčkni menu, vyber automatické ladění a použij. Nové kanály jsou na konci seznamu, tak si vyber a přidej do oblíbených.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
jerkam

Všem děkuji, ale ani jedna odpověď mi nebyla platná. Bylo mi napsáno, abych vepsal ručně Astra3B, jenže jak to tam vepsat, když mám pouze číselný ovládač.

před 4436 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

http://www.sky­link.cz/web/struc­ture/73.html

před 4436 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek