Avatar uživatele
monka

Mám strašlivou noční můru z hororu který sem viděla !

asi před měsícem jsem viděla hrůzostrašný horor a pronásleduje mě ve dne i v noci .Co mám proti němu dělat ?
Doplňuji:
šlo o Scary-Movie 3 KRUH

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: monka

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kapka, tom004, Malovranec, Heřman, Đšáša <3 před 4572 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Byla jsem takhle kdysi dávno v -nácti vyděšená z Candymana. Bála jsem se pomalu projít kolem zrcadla. A vyslovit před zrcadlem „Candyman“? Ani kdyby mi platili. 🙂
Přešlo to časem.
A celkově bych řekla, že čím jsem starší, tak jsem vůči děsivým scénám ve filmu odolnější. Občas tedy pořád zakrývám oči a i uši, protože nejhorší je ta hudba k tomu a ty zvuky.
A když přeci jen v noci koukám na něco strašidelného a pak hned musím jít třeba na záchod, tak se jednak snažím myslet na něco jiného a také si logicky zdůvodňuji, že kdyby něco hrozilo, tak by přece štěkali psi. Ale druhý den už na ten film nemyslím, dokonce pokud hned pak ještě dávají něco jiného, dám se psychicky zase do kupy, to je tím věkem, je to teď mnohem snažší, než dřív. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

Ty by sis měla číst pohádky a ne sledovat horory, pak vše vidíš úplně v jiném světle než se ve skutečnosti odehrává
,
pak se bojíš létat a co se ještě bojíš ????

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Otevři okno a vyžeň ji , potvoru jednu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Podívej se na schůzi našich poslanců,a ten hrůzostrašný horor bude vypadat jak pohádka pro kojence. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Heřman

Záleží kolik ti je a jestli chceš pomoc z noční múrou tak si přivolej nebo vymysly někoho kdo ti pomůže někoho nad přirozeného. Já už jsem to zažil a pomohlo my to a to my je už 16 let a od 12 let mě to pronásledovalo a je to pryč je KONEC.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tonie

Zkus se na to nesoustředit, já to znám..
Na horory se nedívej. Já se na ně taky nemůžu dívat, nenávidím je. Jednou jsem byla ještě měsíc vyděšená jen z traileru na horor..
Prý když budeš večer před spaním na něco intenzivně myslet, je větší pravděpodobnost, že se ti o tom i bude zdát.
Takže před spaním nemysli na ty příšery nebo cokoli, čeho se bojíš, ale prostě si najdi nějakou silnou věc na kterou můžeš myslet a mysli na ní. Nebo si představuj něco hezkého, to mi pomáhá. Vymýšlet si před spaním v hlavě nějakej příběh, co by se mohlo stát nebo tak, ale něco pěkného..
Držím ti palce, každopádně..
Já sama mám šílenej strach ze tmy, je mi šestnáct a pořád spím s rožnutou lampičkou..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fablen

monka – smím vědět o jaký horror šlo?

Někdo tyto filmy vyhledává, někdo se na ně dívat nemusí, tak se na ně nedívá (zvláště, pokud jsi zřejmě mladší ročník narození)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Veľmi jednoduché,
choďte do obchodu bez peňaženky a nakúpte. Pri zaúčtovaní zistite, že nemáte peniaze. To, čo predavačka a davy v rade na pokladňu spustia, to je ten správny horor. Čo tam nejaký film, toto je realita!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JackkcaJ

To znám.. v 9 letech sem poprve viděl kruh a bal sem se televize, a když sem byl sám doma myslel sem že už to nikdy nebude pryč ale najednou to ze mě vyprchalo a já strašně touzil videt dalsi horor pustil sem si Kruh 2 to sem nemel delat…:D ve 12 letech sem se potom kouknul na zmeškaný hovor 1 ten japonskej…měsíc mi trvalo než sem si na ty noční můry zvyk.....no prosim sice sem mel nocni mury ze zmeskanyho hovoru ale druhej den sem si pusti 2ku myslim ze to bylo odpoledne vubec to semnou nehlo..po tak pul roce sem s bratrancem dival na nenavist tu americkou u prostred filmu sem zarval a vypnul to…stejne sem si nedal pokoj a kouknul sem se na kruh ten japonskej moc hrozny to nebylo od toho americkyho ale potom sem dostal odvahu a ve 13 lůetech sem si pustil spis dokoukal celou nenavist tu americkou a vubec mi nic nebylo spis sem byl posilnenej a stale vic sem se dival na horory a uz se vubec nebojim :DDDD ted mi je 14 a divam se na jekejkoli film at je to horor to spis

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ten který je

Jen jestli ti už bylo 18 let a vědi o tom rodiče na co se koukáš?!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

Neboj, to časem odezní. Mě zas děsí nekonečný TV seriál Zprávy. Vraždy, bankroty, chudoba, nepokoje, stávky, bouře, přírodní katastrofy a válečné konflikty. Jenomže, to je bohužel realita, nikoliv báchorka jak v horroru.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek