Avatar uživatele
anonym.ek

Mám to ještě zkusit?

ahoj, předem říkám že nechci žádné urážející odpovědi,uvítal bych upřímnost a objektivitu. Chodím na gymnázium už 6. rokem, a tahle holka se mi líbí od prvního dne,co jsme jí spatřil. Je jediná holka,co se mi bude líbit za všech okolností,i kdyby ztloustla furt bude pro mě ta nejhezčí. Jsem trochu romantik a příjde mi že většina holek neocenuje romantiku,ale ona je jiná. Podle mě si jsme hodně podobní.Já bych pro ní udělal cokoli a vím že by si neřekla že je to smazřejmost,ne ona by si vážila i prkotiny,i hloupé fráze že jí to sluší.. Ve škole se bavíme,oba rádi čteme a to se stalo našim nejčastěji probíraným tematem,vlastně díky jedné knížce jedu spolu sní,s její kámoškou a kámošem do kina na zfilmovanou verzi jedné knížky.. 'Jevil jsem o ní zájem už v minulém školním roce,ale to jsem byl tunta,nedokázal jsem se s ní normálně bavit a byl jsem tak nervozní že mi nebylo ani rozumět..přes leto jsme si našel holku a trochu jsem dospěl,nebojím se promluvit na holku..a dokážu jí i někam pozvat.. Četl jsem na netu, že podle zorniček kluk zjistí sympatie holky..a já se na to dnes zaměřil a nic se nestalo,nerozšiřily se.. Měl bych se s tím už smířit,nebo bych to ještě měl zkusit? ..přeci ty zorničky taky neřeknou vše a nemusí se rozšířit pokaždé co se na mě podívá..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Beer4Real, anonym před 3445 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Na zorničky se vykašli,radši se jí rovnou zeptej,jestli by s tebou šla na rande.Jistě už poznala,že o ni máš stále zájem a kdo se nezeptá,nic se nedozví.Pokud tě třeba odmítne,tak nevěš hlavu,a stále se chovej jako kamarád,abys jí dal najevo,že o ni pořád stojíš,ale zase se příliš nevnucuj a nedolézej.Hodně štěstí…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Zkus a zkoušej to dál !
Rozhodně se vykašli na nějaký bludy o zorničkách z netu, snaž se být přirozený, vtipný (nikoliv za každou cenu), pozorný i naslouchající společník !
Pokud nebude mít o tebe přesto zájem, dá ti to srozumitelněji sama najevo líp, než její zorničky. Hlavně ale nespěchej, dej čas jí i sobě 😉
Zkušenost

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Upřímně (a subjektivně, protože hodnocení jedincem objektivní být, z principu, nemůže) – jsi mladé trdlo (16??) plné romantických představ (co čteš? – nebo, na jaké filmy koukáš?)… Nic proti, je to pěkné, emotivní, ale takhle holku ´nesbalíš´.
Klidně se stylizuj do „mladého Werthera“ a užívej si (jen se nesebevraždi, tak daleko není nutné zajít)…
😉

  1. neříkej, že bys pro ni „udělal cokoli“ – a, probůh, ani to ´všechno´ nedělej
  2. starej se o ni (ale neotravuj), dávej na ni pozor
  3. povídej si s ní (ale neotravuj), zkus ji zaujmout (ale neotravuj)
  4. na zorničky (zvýšení teploty, zrychlení tepu či dechu…) NEVĚŘ – to jsou bláboly

___
Prostě a jednoduš dosáhni toho, aby si ta holka neuměla představit, že nejsi poblíž…
😉
A kromě toho se smiř s tím, že

  1. není jediná na světě
  2. zanedlouho potkáš jinou, stejně dokonalou (a ty budeš furt stejný trdlo)
  3. časem, někdy, holku svých snů (když je trošilinku poupravíš) najdeš
  4. pokud jsi (budeš) zajímavý, sbalí holka stejně tebe, ne ty ji

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Nepřeháněj to s tou fixací na jednu jedinou. Ano je to tvoje nejmilejší, máš o ni zájem, ale nedělej z toho ústřední motiv svého života. Jaks to popsal, tak mi to připadá trochu nezdravé. Aby to náhodou neskončilo nějakým stalkingem nebo čímsi, co naznačil bolak.
Na zorničky se vykašli a pozvi ji na rande.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
orwell

Chtěl bych pouze podotknout, že to s těmi zorničkami není nesmysl. Jen ti asi nikdo neřekl, že s ní musíš vlézt někam, kde je míň světla. Pak se jí určitě roztáhnou (myslím, ty zorničky).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Na, zkoušej to, pokud si myslíš, že to můžeš zkoušet. Nedívej se na své neúspěchy, neřid se nějakými bláboly o zorničkách, rychlejším dýchání a pulzu. Řekni si , co bys všechno pro ni udělal a co ne a co bys jí odpustil a co ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Radši jí hned někam pozvi, nebo se tím budeš užírat a užírat, a nakonec skončíš jako nějakej divnej psychouš, holku někde vodchytíš do dodávky, přivážeš v kůlně a všechny své další volné chvíle budeš trávit hledáním děvčat s těma správnýma velikostma zorniček, aby si je mohl své vyvolené místo těch jejích, nudných,zúžených, aby vám to vůbec mohlo klapat…
Doplňuji:
*aby si jemohl své vyvolené implantovat…

Upravil/a: bolak

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Agneta

Musím tě poinformovat, že to s těma zorničkama je úplná blbost :D
A ty si myslíš, že „většina holek neoceňuje romantiku“? Zase chyba !
Řekni jí prosímtě co nejdřív, jak se ti od prvního dne líbí a že bys jí pozval na rande, a ať ti napíše, kdy by se jí to hodilo :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Nebo si sežeň bobule rulíku zlomocnýho a když si nebudeš jistej odpovědí, vymačkej jí je do očí a hned jí budeš sympatičtější.

před 3444 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek