Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mám špatný pevný disk?

Mam zvlastni problem. Kdyz instaluji Windows XP, tak boot probehne vporadku, pote kdyz dam rychle formatovani celeho disku zacnou se kopirovat soubory na disk a pocitac se restartuje. Ale uz se nezavede z HDD, proste cerna obrazovka. Pokud dam misto toho rychleho formatovani to "pomale", tak to trva strasne dlouho a na konci mi to rekne, ze to nejde zformatovat, ze je disk zrejme nejak poskozen. Pokud instaluji Windows 7, tak mi to naformatuje, nasledne instalaci dokoncim. Ale kdyz si instaluji nejake ovladace a restartuju to, tak mi zase skoci ta cerna obrazovka a system se nespusti. Ted pisu opet z cerstve instalace Windows 7 a bojim se kazdeho dalsiho restartu. Myslite, ze je poskozen pevny disk v miste, odkud se zavadi system???

Předmět Autor Datum
Pokud dam misto toho rychleho formatovani to "pomale", tak to trva strasne dlouho a na konci mi to r…
MM_tank 06.02.2010 17:00
MM_tank
Otestuj si jeste pameti (MemTest86+, GoldMemory). Mohlo by to byt i vadnou RAMkou.
mif 06.02.2010 17:00
mif
Myslite, ze je poskozen pevny disk Nie je. Nabootovať z CD WinXP, odstarniť všetky oddiel/y, vytvo…
Joseph 06.02.2010 17:00
Joseph
Toto delam, pro Win XP to nefunguje... nedostanu se k te instalaci proste. Win 7 se mi nainstaluje a…
Jiricek 06.02.2010 17:05
Jiricek
otestuj pamet (me se osvedcil jiz zminemy goldmemory) a pak disk utilitou Hitachi drive fitness test poslední
gd 06.02.2010 19:59
gd

Pokud dam misto toho rychleho formatovani to "pomale", tak to trva strasne dlouho a na konci mi to rekne, ze to nejde zformatovat, ze je disk zrejme nejak poskozen.

Ano podle mě vadný disk. Ještě ho můžeš naformátovat v jiném pc nebo použít software od výrobce (disku) na otestování disku.

Toto delam, pro Win XP to nefunguje... nedostanu se k te instalaci proste. Win 7 se mi nainstaluje ale pokud to restartuji, tak mi to klekne (nekdy). Protoze toto uz mi dalo pred nekolika mesici, kdy jsem asi 2x neuspesne instaloval Win 7... To se mi po restartu zcernala obrazovka. Ale potreti se mi to povedlo a je zajimave, ze mi to fungovalo do dneska, kdy jsem opet potreboval zformatova diska udelat novou instalaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru