Avatar uživatele
sesednizkola

Máte doma paní na úklid?

Chtěl bych si zaplatit nějakou paní, co by mi doma uklidila. Jak to řešíte vy? Vyřešit základní věci, aby nic neukradla, aby se nehrabala ve věcech, udělala to pořádně.

Dneska jsem hodinu vytíral a jsem z toho už fakt nas..nej. Chtěl bych si sehnat Ukrajinku, co by mi umyla i záchod, vyžehlila a prostě takovou ženu k ruce. A aby pak zase odešla. Plat bych si představoval kolem 50–60 korun na hodinu, za úklid bych jí dal tak 300.

Fotopasti budou asi nutnost, hned na první uklid zkusim narafičit někde v šatně tisícovku, jestli si ji vezme. Už jsem napsal na hlidacky.cz pred mesicem, ale nikdo se neozval, a to jsem z Prahy.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2410 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Tento problém jsem vyřešil jednou pro vždy už před mnoha léty, když jsem se oženil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Nechtěl bych žádnou ani zadarmo, i když mám doma občas bordel. Poslední paní jsem opustil při rozvodu před 12ti lety a po další netoužím. Jsem naprosto soběstačný, akorát neumím vyšívat. Občas si uklidit musím a to mám pak hřejivý pocit dobře udělané práce a jsem na sebe hrdý 🙂. Pokud řešíš pomocnici, je to dost zapeklitý problém, nikdy nevíš co ti do bytu vleze. Reference ti asi žádná nedonese. Nechal bych to na specializované firmě, tam je přece jenom lepší záruka. Ostatně existují způsoby, jak si činnost osoby kontrolovat a nemusí to být zrovna skrytá kamera.

Doplněno na doplněné: Proboha Ukrajinku néééé. Tam se krade a je to jejich folklór. Na co fotopasti? Stačí skryté nástrahy v korunových položkách, jen to chce fištróna. Krádeži zrovna tak nezabrání, ale budeš vědět kde straka byla, nebo nebyla.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Ano, mám. Už jsem na tuto otázku jednou odpovídala. Mám ji najatou přes agenturu.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Můj otec a dcera mají doma paní na úklid, já mám pána na žehlení prádla 😁
Zkuste agenturu, pokud neznáte osobně někoho důvěryhodného.
Nečekejte, že případná manželka bude automaticky kuchařka a uklizečka s pradlenkou. Pokud nenarazíte na chorobnou samaritánku, bude chtít, abyste pořádek udržoval nebo přiložil ruku k dílu 😉
Ženy si od určitého věku dobrovolně život nekomplikují, jen některé…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Neumím si představit, že bych do bytu pouštěl cizí osobu, která by mi den co den krámovala ve věcech a uklízela je podle „svého“ systému, ve kterém já pak pochopitelně ni nenajdu 🙂 K čemu by to bylo, úsporu času by to nakonec nepřineslo žádnou… jen ztrátu peněz.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Aby nic neukradla a nehrabala se ve věcech? Tak to zapomeň na češku, polku, ukrajinku nebo co a vůbec zapomeň na postvýchodní blok, Rumunsko extra! Musíš hledat v civilizovaným světě, tedy v USA, Arábii, anebo v západní Evropě. Ovšem nevím, jak s tím platem. Tam ti to bude trošinku kolísat v tý tvý představě ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Ano, manželku. Uklízí byt, já zase sklep a suterén s kotelnou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

Ano,můj přítel má paní na úklid,já mám pána na ostatní praktické záležitosti 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kristýnary

Když je chlap sám a nechce partnerku, tak chápu, že uvažuje nad paní na úklid, ale já jako žena bych se propadla hanbou, kdyby mi měl doma někdo uklízet. Bydlíme v paneláku a s jedinou úklidovou firmou, se kterou jsem ochotná spolupracovat je tato https://sauber­pro.cz/cisteni-a-voskovani-podlah/ , kterou si čas od času najmeme na mytí podlahy na společné chodbě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
KaraskovaAl

Když jsme u té domácnosti… Docela akutně hledám nějaký likvidátor pachu, co bude ale opravdu účinný a zápach jen nepřekryje… Máte tip?

Avatar uživatele
Derrynka

Na alpik ses koukala? Zkoušela jsi od nich nějaký ten likvidátor? Ten je skvěle účinný a pach opravdu likviduje.

Avatar uživatele
TominkaFuky

Ano ano, já jsem si ho tam koupila. Mám ozkoušených hodně „zaručených“ pohlcovačů, takže jsem měla trochu strach, abych nevyhodila peníze. Ale velmi příjemně alpik překvapil. Je to opravdu pohlcovač.

Avatar uživatele
Vercule

Jako takto… super je třeba i dufuzer… Ale ten prostě pach nelikviduje, jen překryje. Na tom alpiku mají ty ALP likvidátory a ty jsou super. Fakt účinné :)

Avatar uživatele
Vercule

Ano ano, taky jsem k tomu přistupovala s nedůvěrou, ale ten likvidátor pachů ALP je opravdu skvělý. Nejlepší, co jsem kdy měla :) Nedám na něj dopustit.

Avatar uživatele
Honzin8

Jako, zkoušela jsem to, ale zavrhla jsem to. Prostě nikdo mi neuklidí tak, jak si uklidím já. Na co si ale potrpím, to jsou eko čisticí prostředky. Jinak ale profíka si zvu na čistění sedačky. To sama nedám.

Avatar uživatele
Kajolka

Od koho kupuješ eko čistící produkty?

Avatar uživatele
KaraskovaAl

Super shop je Alpik. Tam tu nabídku mají opravdu skvělou :) Čisticí prostředky pro celou domácnost, jsou eko a jsou šetrné. Já je mám moc ráda, kupuju jen ty…

Avatar uživatele
Derrynka

Tak já jsem dostala tip na úklidové prostředky od alpika musím teda řct, že jsem velmi mile překvapená. Jsou super. Eko, takže šetrné a perfektně účinné.

Avatar uživatele
Vercule

Ahoj, za mě se rozhodně podívej na shop alpik. Mají bio a eko produkty, které jsou hodně šetrné, ale přirom hodně účinné. Já je od nich beru a jsem moc spokojená a nadšená.

Avatar uživatele
Kajolka

Koukala jsem na něj a koupila. Díky moc za tip, ty čistící prostředky jsou super.

Avatar uživatele
Cizecek.M

Znáš e-shop alpik? Mrkni na něj :) Ten je super. Mají v nabídce bio a eko produkty. A já tam ty na úklid kupuju :)

Avatar uživatele
Derrynka

Ahoj, co vše na ten úklid používáš? A jak se ti jeví jejich účinnek? Není to na úkor toho, že jsou eko?

Avatar uživatele
Vikki.vivi

Koukni se na alpik, tam mají bio a eko produkty a právě i na ten úklid :)

Avatar uživatele
Vercule

Jojo, taky to tak mám. Eko produtky jsou podle mě nejlepší volba. Jsou šetrné po všech stránkách a líbí se mi, jak perfektně uklízí.

Avatar uživatele
Cizecek.M

Ani mi nemluv, já si právě na šetrné prostředky na uklid hodně potrpím. Ty jsou super a hlavně mi vyhovuje, že jsou hodně enviro, já jsem tímto směrem zaměřená.

Avatar uživatele
Cizecek.M

Je to tak. Já to mám stejně :) Kde kupuješ ty eko produkty ty? A jak jsi s nimi spokojená?

Avatar uživatele
Honzin8

Co na ten úklid všechno kupuješ? A máš zkušenosti s jejich likvidátorem pachu?

Avatar uživatele
Vercule

Mám to stejně. Doma ukízím docela často, kvůli dětem, aby byly v čistotě. A taky používám eko produkty od alpik, ty jsou super. Jinak ale na sedačku a okna, to si zvu odborníky.

Avatar uživatele
Michálek1245

Přímo doma ji nemáme, protože bydlíme v menším bytu. Ale úklid paneláku Teplice nám zajišťuje firma https://narine­.cz/uklid-v-panelaku/ a jsem za to fakt rád. Děsně mě ty rajóny, jak se tomu u nás říká, štvaly. Člověk se o den opozdil nebo někde něco opomněl a už se na něj sesypaly sousedky jako saně s tím, že tohleto a tamhleto je špatně. Ale k té otázce – kdybych měl velký dům a mohl si to dovolit, tak bych si hospodyni klidně najmul. Aspoň bych si mohl věnovat rodině. 😉

Avatar uživatele
Petrovskalui

Šla jsem do Prahy za prací s celou rodinou. Chodíme do práce každý den, a tak na děti nemáme moc času, proto si platíme firmu, která nám zajišťuje úklid domácnosti bez naší starosti https://ciste­nikobercu.cz/ser­vices/uklidovy-servis/ Dokonce jsem si od nich nechala vyčistit i starý flekatý koberec, která je teď úplně jako nový

před 1279 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Keplere a ponožky, ty si taky uštrikuješ?

před 2409 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek