Avatar uživatele
tamarca

Máte nějaké recepty raw food?

Zdravím docela často se ted setkávám s tzv.raw food, hlavně smoothie…přiznám se, že jsem donedávna o tomto označení neměla ani páru, ale ted je to asi top. Na jednom večírku jsem ochutnala jarní smoothie a mnam, ale netuším co v tom všechno bylo. Kde se dozvědět něco víc o tomto trendu?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, NelieM před 3211 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
gecco

„smoothie“ – dřív jsme tomu říkávali koktejl…
😉
„jarní smoothie“ – to je něco jako ´překvapení kuchaře´ – takže tam dej co tě napadne, nebo se inspiruj třeba tady – https://www.go­ogle.cz/search?cli­ent=opera&q=jar­n%C3%AD+smoot­hie&sourceid=o­pera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=sug­gest&gws_rd=ssl
___
Jinak se přiznám, že už od mládí se stravuju „raw food“ – ovoce i zeleninu mám nejradši právě syrové, výborné je i syrové maso.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
NelieM

Já sleduji tuhle slečnu http://dewiibat­woman.blogspot­.cz/p/seznam-receptu.html …má velmi zajímavé recepty jak už raw tak vegan :) Nejsem vegetariánka,ani veganka, ale občas mě její recepty inspirují a jsou výborné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bobasika

Na netu najdeš spoustu receptů a dokonce lze absolvovat i kurzy http://www.cen­trumzdravibrno­.cz/nase-nabidka/raw-food-ziva-strava/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek