Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo kameru Genius DV511 nebo něco podobnýho ultralevnýho?

Uvažuju o něčem takovým (do dvou tisíc se záznamem na paměťovku) a zajímá mě, jak reaguje mikrofon, protože to chci využívat převážně na záznam hodně hlasitých akcí (rockový koncert, zábava....) a zatím všechny kamery co jsem zkoušel, měly přeřvaný zvuk. Jediný co se mi osvědčilo, je mobil Nokia E51, který má zvuk nádhernej ale obraz naprd. Nemáte někdo z místního osazenstva něco podobnýho nebo stejnýho, že byste napsali zkušenosti a doporučení? Do ničeho dražšího jít nechci právě z důvodu akcí, na kterejch se to bude používat, kdyby mi to někdo rozšláp nebo polil pivem, tak mě to nebude tak mrzet jako kamera za desítku...

Předmět Autor Datum
Dovolím si reagovat, neboť mám podobný Dv 601, jež jsem koupil už asi před šesti lety a dodnes slouž…
Tuky 08.08.2011 16:24
Tuky
Asi tak, ty kamery co se dělají dnes jsou už někde jinde a s DV601 se asi srovnávat nedají. Vesměs j… poslední
mia 08.08.2011 16:56
mia

Dovolím si reagovat, neboť mám podobný Dv 601, jež jsem koupil už asi před šesti lety a dodnes slouží velice dobře jako web kamera, nicméně jinak je to katastrofa a snad je lepší používat ten mobil co píšeš že máš k dispozici. Aspoň u té kamery, co mám je záznam zvuku špatný a nahrané video je katastrofa. Dělá ale ucházejcí fotky. Tenkrát co jsem to kupoval dobrá, ušlo to, ale dnes je standart někde jinde a pokud chceš dále pracovat s nahraným zvukem či obrazem, tak si nejsem jist, že je to ta pravá volba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru