Avatar uživatele
kazisvět

Máte někdo zkušenost s programem nutriční typologie od společnosti Svět zdraví?

Prezentace na webu i v pobočkách vypadá opravdu profesionálně. Asi budou dost drazí, ale zajímalo by mně, zda to má nějaký smysl.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? www před 4608 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Zkušenosti nemám vůbec žádné, ale jsem k podobným programům dost skeptický. Pamatuji si totiž podobné věci z dřívějška, dost lidí to vyzkoušelo, vždy bylo vše odborně a logicky zdůvodněno, výsledky však přinejmenším „nejisté“.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
paskvilec

není to zrovna levná záležitost, platil jsem to přítelkyni…ale jak jsi psal v otázce, ne jen že vypadají profesionálně, ale jsou profesionální a přitom také přátelští, tedy alespoň poradkyně, která měla nastarosti mou drahou…byl jsem tam s ní na té první nezávazné konzultaci, aby se nestalo, že se do něčeho bezmyšlenkovitě upíše a i na mě to tam udělalo dobrý dojem, což je co říct, já jsem starej pesimista a podezdřívač :D

před 3524 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Broukk

Mám i zkušenost a pokud o ni budete stát napíšu… ale chtěla jsem spíše říci, že ať už člověk navštíví jakékoli poradenské centrum a je to z donucení přátel, je jasné, že bude nespokojen, protože to vlastně nepotřebuje a jen ho do toho kamarádi uvrtali, tak si to tam jde odsedět a pak má negativní názor..ale pokud tam jde člověk cíleně s tím, že potřebuje pomoci, je poté ochotný obětovat svou peněženku k tomu, aby prošel změnou a tou změnou nemyslím jen hubnutí, ale i jen když se chce naučit správně jíst

před 3856 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
KlárkaSZ

Hezký den,
pracuji na recepci ve Svět zdraví. Mohu říci, že k nám dochází cca 600 klientů měsíčně. Většina z nich pravidelně s dobrými výsledky.
Měsíční útrata za konzultace a poradenství se pohybuje mezi 500–2.500,– Kč, podle možností. Pokud bys chtěla více informací, tak zde nebo na facebooku http://www.fa­cebook.com/svet­zdravi – jsou tam občas i otázky klientů.

Klárka

před 4541 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek