Avatar uživatele
Pav Liis

Máte někdo zkušenost ze stránkou www.tvojeboty.eu? Chtěl bych si objednat Nike Air Max 90.

Děkuji za odpověd.

Zajímavá 0 před 3520 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Zkušenost nemám…
Ale ta firma je minimálně ´podezřelá´ a přitom ti – v podstatě, nic nenabízí – u zahraničního dodavatele si boty objednat zvládneš i sám (a jinou službu od dané firmy nečekej) – tedy koupi uzavřeš nikoli s českou firmou, ale s firmou kdovíkde – a tedy podle kdovíjakých zákonů (o záruce, vrácení zboži do 14 dnů – apod. si můžeš nechat jen zdát).
___
Rozhodně nedoporučuju s touto firmou uzavírat jakékoli ´obchody´.
😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
McArthur

Ta firma z Prahy je jen zprostředkovatel prodeje a tedy neni prodejcem. To znamená, že oni přijmou objednávku a peníze, objednávku přepošlou někomu (nevíš komu) a on by Ti měl poslat boty. Ti dva už se mezi sebou vyrovnají. Když ale nastane problém, tak ta pražská firma za nic nemůže. Balíček nedorazí? To je problém té druhé firmy, na kterou Ti možná dají kontakt. Přijdou jiné boty nebo budou kazové? Reklamace neřeší pražská firma, ale ta druhá. Ta druhá firma může být na druhém konci světa. Pokud není v Evropské unii, tak se ničeho nedomůžeš. To ale předem nezjistíš.

Podobných příběhů je u českého spotřebitelského sdružení Dtest hromada. Stačí si zalistovat na www.dtest.cz .

Takže ani já nedoporučuji koupi u zprostředko­vatele.

Po jiném prodejci se mrkní na Heuréce: http://www.he­ureka.cz/?h[fraze]=Air+Max+90
nebo si zaběhni do města, projdi dvě nebo tři prodejny a určitě najdeš místního prodejce, který je mít bude nebo je objedná.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek