Avatar uživatele
Matthew

Máte někdo zkušenosti s AdSense ? Tedy vkládání reklam do vašich videí na youtube kanálu :)

Já teda nemám nějak ohromující sledovanost na svém youtube kanálu a jsem rozhodnutý, že ani v budoucnu si ho nechci přidat, ale pořád mi to google nabízí, tak jsem se chtěl zeptat jestli to někdo provozujete. Prý to dokáže být pěkný ,,šmé" jsem slyšel. Kolik to tak může hodit teda $$$ třeba na 100tis. zhlédnutí a určitě bude hrát roli asi i o jakou jde reklamu, nééé ? :)
Doplňuji:
V dnešní době už to není jako dřív, kdy se našlo video co mělo něco málo přes milión a byl to hit. Dnes se dá udělat ta sledovanost snad na všem, na něčem co je buď geniální nebo naopak úplně až stupidní.
Třeba známá bavička Ellen DeGeneres a její americká show má už přes
1 521 165 457 z­hlédnutí všech videí. To je až neskutečné a jen z toho se dají pokrýt velké výdaje pro show si myslím :)

PS: těch zmiňovaných 100tis. zhlédnutí nejsou moje, to jsem jen tak plácl pro příklad ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4166 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Tak na těch reklamách můžete nějakou tu kačku vydělat. Vím, že jste psal, že nechcete nějak zvyšovat tu návštěvnost, ale přesto tu napíšu tip (třeba pro ostatní návštěnvíky). Zvýšit návštěvnost videí můžete pomocí služby Videosurfování, kteoru nabízí Websurf. Websurf je zdarma, stačí, když si budete Vy videa poštět a nebo prohlížet stránky. Více najdete přímo na stránkách – http://www.web­surf.cz/?ref=627­45

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gnosis

aby te to uzivilo, musel bys byt hodne aktivni a popularni, rekl bych, ze nejlepsi cesti youtuberi maji diky reklamam 5 – 10 mesicne. ale treba zahranicni youtuberi (napr. yogscast) jsou v prepoctu na nase koruny milionari a do konce zivota nemusi hnout prstem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Beer4Real

jak sem jmenuje tvůj kanál? na yt ne před domem :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek