Avatar uživatele
?!

Máte někdo zkušenosti s pojištěním u chartis europe s.a.? Nabídli mi po tel.pojistění při hospitalizaci následkem úrazu

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4583 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Deli

Nesjednávala bych si pojištění po telefonu. Podobné produkty nabízí řada dalších pojišťoven (já ho mám od ČSOB jako součást životní a úrazové pojistky) a především – sepisovala jsem to s jejich zástupcem, který přijel a vše mi podrobně vysvětlil, ukázal v tabulkách – kolik platím, kolik bych dostala atd. A ještě k tomu mám za 15 kč měsíčně úrazovku pro obě děti!
Chartis europe neznám, v životě jsem o nich neslyšela. To taky o něčem svědčí…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ARIS

O této pojišťovně jsem ještě neslyšel.
Pokud mám hovořit z vlastní zkušenosti, tak využívám služby finančního poradce. Vše mi sestavil tak abych měl krita ta rizika která potřebuji. Přesně mi vysvětlil proč to a ne ono a na celkovém pojištění celé rodiny jsem ušetřil dost peněz a dokonce mám lepší krytí než jsem měl. Hospitalizaci mám i z důvodu nemoci. Vím, že pokud budu cokoli potřebovat tak mu zavolám a on mi to vyřeší, nikam nemusím jezdit. Nejde jen o pojištění, ale i služby okolo toho, o poplatky, o to jak přesně vím na co jsem a nejsem pojištěn.

Zdroj: www.smsporadce­.ic.cz

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hustodémon

Máme od Chartis několik pojistek. Nemáme zkušenosti s plněním, ale tyto pojistky jsou velmi výhodné, často ve variantě rodinné a ostatní poj. jim nemůžou konkurovat. Může se zdát, že uzavírání poj. po tel. je podezřelé, ale mají to prostě takto nastavené, ušetří za mraky poj. agentů v terénu, proto jsou tak levní. Navíc, poj. uzavřená po tel. ještě není závazná, přijde vám k podpisu domů. takže za mě : ANO

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání