Avatar uživatele
Muffz

Máte před vchodem do domu lavičku?

Před časem nám (asi z dobré vůle) město dalo před vchod do baráku lavičku. Ne, že by se někoho ptali, je to jejich pozemek a jak říkám, asi nám chtěli udělat radost a potřebovali někam rozházet peníze z dotací. Jenže je to nesnesitelné. Slízají se k nám před vchod babky a drbny, sedí tam od božího rána a my se pomalu doma bojíme promluvit, protože jde všechno pod okny slyšet. Nosí si vlastní stoličky a lehátka a drbou a drbou.

Máte před barákem lavičku nebo podobné zkušenosti? Dá se něco udělat s tím, aby lavičku město zase odstranilo?

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? orestez, zjentek, jirka F, Gestas před 2192 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Ano, lavičku před vchodem máme. Nikdo cizí nám na ní nevysedává, máme jí na vlastním oploceném pozemku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Gestas

Buď rád, že drbny a ne smažky. Když jsem bydlel v paneláku, tak jsem před vchodem lavičku neměl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Máme, sám jsem jí zbudoval. Nikdo cizí nám na ní nesedává.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
orestez

Ano. To je lavička pro rozkřiknuté halasité. Vy nesmíte lavičky restaurovat, můžete zkusit požádat odkup, ale to vám nepovolí. Vše co popisujete, mě vedlo k odstěhování. Ať si užijí bydlení ti, kterým to neva, bo sou hluchý. V sídlišti Brno Bohunice ul. Švermova. Rok 2015, léto. Vzadu za domem, na kterém bylo sprejem inteligentně našplícháno PAN ELÁK, bylo jakési posezení a psískoviště ke chcaní a pokouření mariánek. Do doby, než se společenství vlastníků domu domluvilo a nechalo takové hlučné rádoby hřišťátko vybourat a srovnat. V mé bývalé městské části, kde býval klid, je místo noclehů, nočního řevu a to až do – 5°C. Ale tam nejde jen o pravidelnost scházení 3 tlup, gangu a hulení, tam jsou garážové drogy. A ten řev z nového hřiště z polyuretanu jde do bytu i přes ventilačku, ne že ne. Nepomůže vám zrušení lavičky, protože to misto pořád zůstává pravidelným sdílením. A ti tam budou sedět pořád. Právě proto tam chodí vysedávat, protože byli vyhnáni svými sousedy. Lze jen zažít dennodenní zvukové projevy dospělých.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nedá bohužel, jak jste sám napsal oni to udělali proto aby prošustrovali nějakou dotaci a dotace je vázaná na nějaká hodnotící kritéria s odstupem času které by nesplnili kdyby lavičky odstranili, o dotaci by přišli. Bohužel s tímto se dá bojovat jen neoficiálními cestami, například tam každé ráno rozlít sirup, drbny se párkrát přilepí a místo drbání si rozmyslí … ale to samozřejmě nedoporučuji 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
orestez

Lamlam jsem neměl v úmyslu ohodnotit odpověď kladně. Omyl.

před 2192 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek